Gratulacje dla Klaudi super ze jej tak dobrze poszlo.Napewno na zebraniu Pani ja pochwali
Swieta Swieta i po Swietach a pieniazki trzeba wydac.
My napewno pojedziemy do Polski tylko jeszcze nie wiem czy jechac z moim do jego mamuski czy jednak pojade odwiedzic tatusia na wiesZobaczymy co z tego wyjdzie
Ania to co swięta spędzicie osobno????? a nie możecie troche tu trochę tu.My tak zawsze robimy.
co do kary śmierci miałam się już niewypowiadać ale napisze ostatni raz ja jestem przeciw
niech mają cele metr na dwa niech jedzą suchy chleb i wode i to jak na to ciężko zapracują zero tv zimna woda pod prysznicem niech ciężko pracują na wysypiskach śmieci przy sprzątani klatek w zoo niech się sami powybijają albo jebią sobie tyłki wzajemnie ale kara śmierci nie przepraszam że dosadnie ale takie jest moje zdanie myślę że takie więzienie było by karą a śmierć dla wielu nagrodą
Niby tak ale zauważ więxniowe nie pracują ciężko,nie jedzą suchego chleba z wodą itp,mają dobre warunki lepsze niz dzieci w domach dziecka.Dla nich to żadna kara jak siędzą we więzieniu.
Moja Wiktoria powiedziala do mnie wczoraj KOCHAM CIE i mnie usciskała:-):-):-):-)
Dokladnei tak to nie brzmialo ale ja powiedzialam do Niej kocham cie i mi opdowiedziała :-):-):-):-):-):-)
dowikla tylko pozazdrościć Oliwka nie umie jeszcze tak do mnie powiedzieć ale jak mówię do niej kocham Cię się do mnie mocno przytula
meduska ubranka śliczne a brzusiu jeszcze ładniejszy
co do pierogów to ja mam 3 przepisy
1-idziesz do reala kupujesz mrożonkę nastawiasz wode wrzucasz do gara jak wypłyną wyciągasz i smacznego
2-idziesz do baru zamawiasz podają i smacznego
3-jedziesz do teściowej ona robi ty chwalisz i smacznego
wybieram opcję nr 3 moja teściowa robi pyszne pierogi
dziewczyny ja znikam zaraz jedziemy:---(
do soboty
malinka1 miłej podróży,wypoczywaj i wracaj szybko do nas :-)
Hejo!
Moje maluchy po mini przedszkolu śpią jak susły :-)
Mieszkanie nodgruzowane, mam chwilkę dla siebie.
Po południu idę z Benjaminem do kawiarni rodzinnej, gdzie są zabawki i plac zabaw, a mamusie moga w tym czasie napić się kawki.
Jestem tam umówiona z koleżanką i jej dwójką dzieci. Dzieciaczki nie będą się nudziły, a my będziemy mogły w spokoju poplotkować.
a jak maluchy radzą sobie w mini przedszkolu????? na ile ich tam zostawiasz???? chcą tam być/???
medeuska ciuszki słodziutkie a brzusio jeszzce malenki :-):-):-)
Oliwka włąsnie usnęła, wiec lecę robić obiadek.
Zakupy i spacer mamy dzis już zalicony.