reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

doikla ty coraz częściej tak rano wstajesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No co raz czesciej:-DNiestety:no:Ale juz chyba czas sie zaczac przyzwyczajac

dziewczyny sory za duże litery ale Oliwka mi cos poprzestawiała i nie wiem jak to zrobić.cholera zawsze mi cos poprzestawia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A to cwaniara mała:tak::-)

dwa w jednym ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
muszę jeszcze jakiś obiadek podszykować co by moje kochanie miało co jeść :-D na szczęśćie on umie i lubi gotować to w sobote na nasz przyjazd coś ugotuje:tak:
jak ja bez was wytrzymam:dry::dry::dry:
MALINKA wytrzymasz,wytrzmasz:tak:A jak wrocisz to bedziesz miala co czytac :-);-)My tez bedziemy za Toba teskniły:tak:Prawda

Moje mlode juz napite:tak:Ogladaja jakas baje na jedynce i juz przynosza mi ciuchy do ubrania:szok::-D

reklama
Witam dziewczynki, czwarkowo. Nie było mnie ostatnio więc nie będę udawać że poczxytam co napisałyscie bo za dużo tego:-)
U nas ładnie słonko wyszło, tylko śnieg mógłby stopnieć.

Majka pierwsze dwa ząbki miała w wieku 5 miesięcy.

Teraz okazało się że ma uczulenie na kaszki owocowe, :wściekła/y:

Mój ślubny wynalazł gdzieś na mazurach domek i jedziemy z jego bratem i jego rodziną, za 10-dniowy pobyt zapłacimy 200zł, grzech nie jechać :D

A teraz i mnie dopadły problemy stomatologiczne, byłam wczoraj u dentysty i okazało się że po ciązy mam duże odwapnienia a do tego górna ósemka jest praktycznie spisana na starty i mam ją jechać wyrwać do kliniki do chirurga-stomatologa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Będę starała się wpadać ale mam tyle nauki że będzie to rzadko:no::no::no:

moja tak w reke tez je,ale to wtedy głownie sama bułke:-)
no i zapomniała wam wpwoeudziec ze od jakiegos tygodnia Weronika jak zje wieczorem ok 21 to do 6-7 rano wytrzymuje bez jedzenia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2: moze w koncu koniec nocnego jedzenia:-)
no i juz chrypki nie ma prawie wcale,ale jeszcze jutro posiedzi w domu,ale w piatek juz wylazimy bo mnie szlag trafia.nochyba ze bedzie lało

Ania a w Niemczech sie przestawia czas czy nie?
bo u nas z soboty na niedziele godzine do przodu-czyli godzina mniej spania:crazy:
PRZESTAWIA SIE:tak:
ANKA
No to upojnej nocy:tak::tak::tak::tak::tak:

No przerabane z tym Ich gryzieniem:no:Za kazdym razem mialam takiego nerwa ze szok:no:
W zeszlym roku na wakacjach Klaudia dusila mi sie kopytkiem.Musialam z nia szybko wyjsc z baru i tak skonczyl sie obiad:wściekła/y:One nie umialy grysc nic nawet zadnych ugotowanych warzyw
Teraz na szczescie jest juz coraz lepiej.Jeszcze musze Je pilnowac ale juz tak czesto mi sie nie dusza:tak:
OJ BYLO BYLO I TO UPOJNIE:-) PRZYKRE doswiadczenia z tym jedzonkiem:baffled:
nie zawsze można być wcześniej
Klaudia się do konkursu przygotowywała i jakieś płyty z histrii opracowywała.
Nie mam pojęcia po co to,ale widocznie jej potrzebne.

owocnych życze :-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok:

Ach .Koń rozwalił boks i drzwi.
Koszty na szczescie niewielkie ,bo brat prawie sam zrobił ,tyle że za materiał.
Wracam do domu a tu w akwarium ciemno.
Znów brata na pomoc wzywam.Jedziemy po świetlówki.
Wracamy,zakładamy i swiecą ...2 sek...
Adam zaczyna sprawdzac wszystkie kable i gdzie dotyka tam prąd.
Okazało się,że cała pokrywa jest pod prądem.Mnie kopneło 2 razy,aż mi rękę odrzuciło a Adama raz .Kurczę,a jak by tak mały podzsedł i rączką dotknał?
Nie chcę nawet myśleć ...:-:)-:)no::no:
Zrobić się nie udało ,a za świtlówki zapłaciłam ponad 60 zł i 2 sekundy się przepaliły.:szok::szok:
Stwierdziłam więc,że kupię samą pokrywę weszłam na allegro i znów szok.:szok::szok:
Cena pokrywy to cena 3/4 całego zestawu.:wściekła/y::wściekła/y:
Nie pozostaje mi nic innego jak kupić nowe
600-800 to minimum jakie zapłace a i tak nie wiem czy zanim akwarium dojdzie to ryby bez światła przeżyją.
Raczej mało prawdopodobne.:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ile ja bym dała,żeby Kubuś zjadł kawałek chleba.Jak na razie nierealne.:-:)-(
Uciekam.Czas na spacerek z piesiem.:-D:-D
dobrej nocki.
No to zaszaleli z ta pokrywa.Dobrze ze dziecko nie dotykalo tej pokrywy:no:
Witajcie dziewczyny porannie :-):-):-)
Wczoraj juz nie miałam siły do Was zajrzeć, po wizycie u ginusia, pojechałam jeszcze do babci do szpitala :-:)-( potem zakupy i jak wróciłam do domku to padłam:-):-) jestem w piątym tygodniu ciąży:-):-):-):-):-) wszystko jest wporządku :-):-):-) jutro startuję na pierwsze badania :-):-):-):-) pan mąż na początku nie uwierzył, ale dopiero jak mu pokazałam książeczke ciąży i skierowania na badania to uwierzył :-):-):-) i co najciekawsze nie odzywał się do mnie przez całą drogę, dopiero w domu się odblokował i zaczęliśmy rozmawiać :-):-) ale wiecie co ja nie widzę po nim żeby sie tak cieszył jak ja sie cieszę:-):-):-) A Igorek jak mu powiedziałam to zapytał mnie : tak mamusiu?? naprawdę?? bedę miał braciszka hurrrraaaaa:-):-):-) zaraz na dole dziadkom obwieścił nowinę :-):-):-) Kochaniutkie widzę, że wczoraj robiłyście już świąteczne porządki chyba tak???? i ja muszę sie wziąść za sprzątanie:-):-) w poniedziałek jadę do konstancina - odwołać moją operację i zapytać jakie istnieje ryzyko zagrożenia w moim przypadku :tak::tak::tak: Pozdrawiam Was serdecznie z buziolkami :-):-) słoneczko świeci, mam nadzieję, ze będzie cieplutko:-):-):-)
Moja droga faceci maja opuznione trybienie.Musi miec troche czasu zeby to p[rzetrawic:tak: Napewno sie cieszy tylko nie bardzo wie jak to okazac:-)
I ja sie WITAM niedlugo muszę jechac do Urzędu Pracy i muszę zabrać Gabi bo nie ma ją z kim zostawić :-( nie bardzo lubię takie sytuację :no: w UP wąskie korytarze i dużo ludzi i niemile urzędniczki Raz Jak z nią byłam to krzywo patrzyły :wściekła/y: wkurzajace to :-(Slonko świeci ale pewnie zimno Idę wypiję kawke a potem będe sie psychicznie nastwaić na jutrzejszy egzamin praktyczny z prawa jazdy ;-) takze odpuszczam dziś i wrzucam na luz ;-):-p MIŁEGO DNIA E-CIOCIE :-)/

nastaw sie pozytywnie napewno zdasz:happy2:

odpisywalam a mi Laura wylaczyla strone:wściekła/y: mala zlosnica:-D

reklama
dziewczyny sory za duże litery ale Oliwka mi cos poprzestawiała i nie wiem jak to zrobić.cholera zawsze mi cos poprzestawia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Laura tez mi czesto zmienia czcionke alebo wlaczy co innego Dziewczyny madre znaja skroty klawiszowe:-D
Witam :tak:

u mnie dzisaj słoneczko i mrozek :-D piękna zima :-D

Ledwo dałam rade was poczytać :sorry2:

Anabuba, cieszę się że z twoimi kobitkami lepiej :tak:

Aleksia, mąż to jeszcze w szoku, zajarzy najwcześniej za 2 tyg :-D:rofl2:

U mnie w UP są gigant schody i brak windy :angry:

W moim domu zaczyna się przejaśniać, dzisiaj biorę się za firanki, m jest w domu to będzie wieszał :tak:
No to masz super jak M moze Cie wytreczyc:tak:Powinien:sorry2:
Ja muszę okna umyć ale mi sie nie chce strasznie :no::no::no::no: zawiąze chyba Oliwkę w sobotę do babci to sobie na spokojnie pomyję:tak::tak::tak:taki mam plan :-):-):-)
Ja mylam okna ale jakos nie widac przez ta pogode:-D
U mnie niebo bezchmurne.amam nadzieje ze ten snieg szybko znikinie:-)
Weronika zawsze rano jak ja sadzam jak sie obudzi to robi siku,zawsze,a dzis nawet kupe juz rano zrobiła.Weronice pierwszy zab wyszedl jak miala 7miesiecy a Paulinie jak miala 9 miesiecy.
Ja sie za swiateczne porzdaki wezme przed swietami:-D
Gratulacje dla Werci:-)Laura 1 zabka dostala jak miala 8mc
Witam dziewczynki, czwarkowo. Nie było mnie ostatnio więc nie będę udawać że poczxytam co napisałyscie bo za dużo tego:-)
U nas ładnie słonko wyszło, tylko śnieg mógłby stopnieć.

Majka pierwsze dwa ząbki miała w wieku 5 miesięcy.

Teraz okazało się że ma uczulenie na kaszki owocowe, :wściekła/y:

Mój ślubny wynalazł gdzieś na mazurach domek i jedziemy z jego bratem i jego rodziną, za 10-dniowy pobyt zapłacimy 200zł, grzech nie jechać :D

A teraz i mnie dopadły problemy stomatologiczne, byłam wczoraj u dentysty i okazało się że po ciązy mam duże odwapnienia a do tego górna ósemka jest praktycznie spisana na starty i mam ją jechać wyrwać do kliniki do chirurga-stomatologa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Będę starała się wpadać ale mam tyle nauki że będzie to rzadko:no::no::no:

Za ta kase to sama bym pojechala.Taniocha jaks:szok:

Laura juz 2 raz na nocniku siedzi Po nocy obudzila sie z suchym pampersiakiem:cool2: Nasikala pol nocnika:-DWypila mleczko wiec znow siedzi po 40 minutkach sama chciala
Kaszel ma paskudny:baffled:Wysypka jeszcze jest ale zbladla juz nie jest taka czerwona.Buzia ladniejsza niz byla:-)

No to biore sie za odkurzacz:sorry2:

Do góry