reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mojego cos zoladek boli:baffled: juz mu dalam malox:sorry2: biedactwo ale tak to jest jak sie am wrzoda na zoladku:-(

Ja sobie w szladroczku siedze i zaraz go pogonie do kapania tak co skorzystam dzis z jego uslug:-D:-Dwkoncu @ mnie opuscila wiec moge poszalec:-D

no to koniecznie:-D:-D:-D:rofl2:
u mnie 3 dzien @ wiec jeszcze ze 2 i jak moj P bedzie grzeczny....to pocwiczymy na siłowni:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mojego cos zoladek boli:baffled: juz mu dalam malox:sorry2: biedactwo ale tak to jest jak sie am wrzoda na zoladku:-(

Ja sobie w szladroczku siedze i zaraz go pogonie do kapania tak co skorzystam dzis z jego uslug:-D:-Dwkoncu @ mnie opuscila wiec moge poszalec:-D
Pogon Go pogon:-D:-D:-D:tak:
ANABUBA
Jak bedzie grzeczny:confused:Bardzo dobrze:tak::tak::tak:

witam i ja wieczorową porą.
Nie wiem,czy uda mi się Was poczytać,bo małego muszę kłaść do łóżka.
Jestem dziś na maxa zła.Normalnie złośliwość rzeczy martwych mnie dopadła.
:angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Haha zobaczymy:-D:-D:-D

Przed chwilą zjadłam (nie uwierzycie) 8 kanapek z pomidorem!!!! a najlepsze... ze dalej bym coś zjadła!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A obiad był 3 godziny temu..:baffled::baffled:
Medeuska a ruszasz sie troche kobieto?
mam na mysli jakies codziennie psacerki itd?bardzo wskazane no i jesc ci sie tak nie bedzie chcialo ciagle.bo jak sie siedzi przezd kompem to głod z nudow dopada.kup sobie pestki dyni albosłonecznika albo jakies owoce i jedz jak ciagle chce ci sie jesc:-)

Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:
głupia reforma.owszem ja w wieku 5 lat potarfiłam czytac i pisac chociaz nikt mnie nie uczył:rofl2:
moja mama uczyła mojego brata(on był wtdey w zerówce) a ja siedziałam obok i jakos tak sie nauczyłam:-)

Do góry