wiktoria12
Mama i żona :)
Ale sie usmiałam z tego faceta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE COCIU!!!:-):-):-):-)Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy
Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
Dzień Dobry :-)
Piotruś wstał dziś o 5:30 No ale dzięki temu już drzemie :-) Za oknem śnieżyca i gdybym nie wiedziała to w życiu nie powiedziałabym, że to marzec.
Idę poczytać co tam od rana napisałyście.
ja jak juz wieczorem mama bajzel to nie sparztam bo po co,rano sie posprzata:-)Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić
A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo.
no i dobrze,a ja sie dowiedzialm ze musze isc z Paulina do ortodonty bo ma krzywy zgryz i troche speleni przez to(tak nam logopeda powiedziala), juz o okuliscie i ortpedzie nie wspomnea do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałamale się ciesze
tzn,jezeli jestes ubepieczona na zycie w PZU lub innehj Warcie to dostaniesz ,ale to zlaezy na jaka kwote jetses ubezpieczona.jesczez masz sie ubezpieczyc,ale to tylko ubezpieczenia grupowe u pracodawcy na włsna reke nie dasz rady.doiwedz jak najszybciej to jeszcze dotaniesz za urodzenie dziecka:-)A co to ja tez dostane
witamy witamy i ostrzegamy ze uzalezniamy!!!!!Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??
no i kolejne blizniaczki:-)jak miłoMoje bliźniaczki we wrześniu będą miały 4 lata, a młodsza córeczka w kwietniu 2 lata