reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kategorie zaszeregowania, czyli co komu się należy:
1. minister: porsche, whisky i artystki
2. poseł: lancia, koniaki i kociaki
3. dyrektor: polonez, starka i sekretarka
4. kierownik: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
5. pracownik umysłowy: autobus, czysta czerwona i własna żona
6. pracownik wykwalifikowany: motocykl, 2 piwa i byle dziwa
7. pracownik niewykwalifikowany: tramwaj, zupa i byle dupa
8. robotnik: łopata, taczki i dupa sprzątaczki
9. chłop: bimber, kilka uli i dupa krasuli
10. bezrobotny: modlitwa, łączka i własna raczka
11. więzień: okno, krata i dupa kamrata

Przychodzi facet do lekarza.
Panie doktorze, jak się leczy owsiki ?
- A co, kaszlą ?

Jeden Rosjanin zaprosil drugiego do swojego nowo wybudowanego domu.
Chodza po pokojach, ogladaja, marmury, zloto, dywany, Versace, garaz na
50 samochodow i tak dalej. Pod koniec zwiedzania gospodarz pyta goscia:
- No i jak? Podoba sie?
- Wiesz, stary, wszystko OK, ale ta lazienka taka sobie.
- Co jest nie tak z lazienka?
- No wiesz, te kafelki sa do kitu - male, czarne, matowe, zero luksusu.
Wtedy gospodarz podchodzi do sciany w lazience, wyjmuje jedna kafelke,
pokazuje i mowi:
- Zero luksusu ??! Przeciez to Pentium 4 !!!

> Kobieta jest w śpiączce. Jednego razu jak pielegniarki myły ja, jedna
> zauważyła że jak dotykała jej prywatnych miejsc to była mała zmiana na
> monitorach. Pojawiły sie pewne symptomy poprawy. Wyjaśniły to jej mężowi.
> - Można by było spróbować sexu oralnego. Wiemy że to dziwnie brzmi ale
> można
> spróbować.
> Facet wpierw z niechęcia, ale potem się zgodził. Po paru minutach EKG
> zrobiło sie płaske. Pielęgniarki wpadaja do pokoju, a facet naciąga
spodnie
> i mówi:
> - Chyba sie zadławiła.

W państwowym zakładzie nastał nowy dyrektor.
Zwołał zebranie wszystkich pracowników:
- Od teraz nastają nowe porządki. Sobota i niedziela są wolne bo to
weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek
przygotowujemy się psychicznie do pracy. w środę pracujemy. We
czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu.
Czy są jakieś pytania?
- Długo będziemy tak zapierdalać?

juz wszytkie spia????????

No i wkoncu jestem:tak:
Caly czas M cos robił na laptopie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieciaczki juz spia,ja juz wykapana;-):-)
Własnie siedze i jem kolacyjke:tak:

no to tak powoli przerabiam cały dzisiejszy dzień:-)

Witam sie i ja:-)
Zdziwone ze tak wczesnie:confused:
Musze sie pochwalic ze dzisiaj o godz 6;45 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze nic wiecej nie wiem bo nawet mojemu szwadrowi nic nie powiedzieli ,nawet nie wpuscili Go do mojej siostry-co za popaprancy:szok::rofl2:

Dziewczynki i Dominik jeszcze spia a M szykuje sie do pracy,wiec chwilke sobie poklikam
GRATULACJE COCIU!!!:-):-):-):-)

Dzień Dobry :-)
Piotruś wstał dziś o 5:30 :szok::szok::szok: No ale dzięki temu już drzemie :-) Za oknem śnieżyca :baffled: i gdybym nie wiedziała to w życiu nie powiedziałabym, że to marzec. :no:
Idę poczytać co tam od rana napisałyście.

a poodbno najwiecej sniegi spadło w gorach w Warszawie i Seildach,a ze ja jestem miedzy Waw a Siedlacami i dzis byłam ww Waiwe to wiem jak było.normlanie szok jak rano wstała a swiat zasypany:szok::szok::szok::szok:

W Wawie ok.bylysmy u pedagog i logopedy na kontroli.Obie bardzo zadowolone tymbardziej ze nie iwedzialy Pauliny ponad 3mieisiecae.I tak dzis wspominałysmy jak juz zlecaiło to 5 lat jezdzenia do CZD no i jakie sa piekne efekty pracy nad Paulina.Logopedya stwierdzila ze powinno byc zorganizowanejakies spotkanie dla rodzicow dzieci autystycznych tych których dziecko jest świezo zdiagnozowane i tych juz po jakja i Paulina,żeby zobaczyli jakie efekty przynosi praca z dzieckiem itd:-)

reklama
Ja też jeszcze jestem ,choć zaraz muszę iśc się bawić:rofl2:

A ja nawet lubię obowiązki domowe, tylko czasami dobija mnie to, że muszę powtarzać je rano i wieczorem Np.rano sobie posprzątam a na wieczór jakby tajfun przeszedł i od nowa to samo. :angry::angry::angry::angry:
ja jak juz wieczorem mama bajzel to nie sparztam bo po co,rano sie posprzata:-)

a do mnie zadzwonili z firmy że czeka na mnie trzynastka i pieniążki z pzu za urodzenie antosia bo jeszcze nie odebrałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale się ciesze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i dobrze,a ja sie dowiedzialm ze musze isc z Paulina do ortodonty bo ma krzywy zgryz:wściekła/y: i troche speleni przez to(tak nam logopeda powiedziala), juz o okuliscie i ortpedzie nie wspomne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a no i maja u nas kanalizacje w tym roku iwec kolejny wydatek:crazy:

A co to:confused: ja tez dostane:confused::-D:-D:-D:-D:-D
tzn,jezeli jestes ubepieczona na zycie w PZU lub innehj Warcie to dostaniesz ,ale to zlaezy na jaka kwote jetses ubezpieczona.jesczez masz sie ubezpieczyc,ale to tylko ubezpieczenia grupowe u pracodawcy na włsna reke nie dasz rady.doiwedz jak najszybciej to jeszcze dotaniesz za urodzenie dziecka:-)

Witam wszystkie mamy. Można się dołączyć??:sorry2::sorry2:
witamy witamy i ostrzegamy ze uzalezniamy!!!!!

ale mi sie zrymowało:-)

Moje bliźniaczki we wrześniu będą miały 4 lata, a młodsza córeczka w kwietniu 2 lata
no i kolejne blizniaczki:-)jak miło:-D

Do góry