reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jak tak czytam po trochu:-)

A ja dzisiaj skonczyam moja sterte prasowania:szok::szok::szok:Ale jestem dobra:-);-)
Zaliczylam juz kawke z kolezanka;-)Na obiad "robie"frytki i rybki wiec mam luzik
Mlode standardowo ogladaja misia w wielkim niebieskim domu i jak sie skonczy to ida spac:-)
ja dzis smazylam placki ziemniaczane bo tak jakos mnie naleciało:-D
dziewczyny jadly tylko im sie uszy trzesły:-)

Zapomniała bym o najważniejszym, Agunia-in was pozdrawia z pracy:tak:
Obiecała ze postara się zajrzeć wieczorkiem :tak:
tez ja pozdrów.miło ze nie zapomniała io nas:-)

nie wstawiam jednak prania bo za malo ciuchow tam jest poczekam do jutra moze sie nazbiera
ale mam dziewczyny luz normalnie tesciowka wyjechala i bedzie w piatek wieczorem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jupiiiiii
malinka przepyszny obiadek :tak::tak::tak::tak:
to teraz luzik:-D

reklama
ANABUBA
Ciesze sie ze z Paulina dobrze:tak::tak::tak:No i super ze lekarze widza postepy-to jest chyba najwazniejsze:-):-):-)

Moj M wlasnie wszedl do pokoju z kolacja:szok::szok::szok:Ale niezła wałuwa:szok::szok::szok::-D

ahaaaaa

no to chyba tylko ja bylam taka nie grzeczna ze spotkala mnie taka kara :sorry2::sorry2::sorry2:
poczekaj zjeszcze z 7lat to bedzie lepiej.ja swoja tesciowa wychowałam przez te 10lat:rofl2:

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:
musisz miec jakis dowod ubezpieczniea,anajlepeij ksiazeczke wazna 1mieisiac pamietaj!!!!!iwec co mieisac stempelki bo RUMy to daja z reguły z opnzieniem

Jako ciężarna masz prawo do bezpłatnej opieki zdrowotnej :tak: Az do końca połogu.
Ale lepiej mieć:tak:

pierwsze slysze:confused: skad wiesz cos takiego?ciezarna ma parwo do 3 bezpełatbnych badan usg ale to i tak musi byc ubezpieczona

a mi znów ósemka wyłazi i jade na procahach bo cała szczeka mnie bolaała:crazy: wczoraj bark,dzis zab...:wściekła/y:

A u was która godzina taka jak u nas:baffled:
ta sama Niemcy sa blisko:-D:-D
Dobranoc

Kategorie zaszeregowania, czyli co komu się należy:
1. minister: porsche, whisky i artystki
2. poseł: lancia, koniaki i kociaki
3. dyrektor: polonez, starka i sekretarka
4. kierownik: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa
5. pracownik umysłowy: autobus, czysta czerwona i własna żona
6. pracownik wykwalifikowany: motocykl, 2 piwa i byle dziwa
7. pracownik niewykwalifikowany: tramwaj, zupa i byle dupa
8. robotnik: łopata, taczki i dupa sprzątaczki
9. chłop: bimber, kilka uli i dupa krasuli
10. bezrobotny: modlitwa, łączka i własna raczka
11. więzień: okno, krata i dupa kamrata

Przychodzi facet do lekarza.
Panie doktorze, jak się leczy owsiki ?
- A co, kaszlą ?

Jeden Rosjanin zaprosil drugiego do swojego nowo wybudowanego domu.
Chodza po pokojach, ogladaja, marmury, zloto, dywany, Versace, garaz na
50 samochodow i tak dalej. Pod koniec zwiedzania gospodarz pyta goscia:
- No i jak? Podoba sie?
- Wiesz, stary, wszystko OK, ale ta lazienka taka sobie.
- Co jest nie tak z lazienka?
- No wiesz, te kafelki sa do kitu - male, czarne, matowe, zero luksusu.
Wtedy gospodarz podchodzi do sciany w lazience, wyjmuje jedna kafelke,
pokazuje i mowi:
- Zero luksusu ??! Przeciez to Pentium 4 !!!

> Kobieta jest w śpiączce. Jednego razu jak pielegniarki myły ja, jedna
> zauważyła że jak dotykała jej prywatnych miejsc to była mała zmiana na
> monitorach. Pojawiły sie pewne symptomy poprawy. Wyjaśniły to jej mężowi.
> - Można by było spróbować sexu oralnego. Wiemy że to dziwnie brzmi ale
> można
> spróbować.
> Facet wpierw z niechęcia, ale potem się zgodził. Po paru minutach EKG
> zrobiło sie płaske. Pielęgniarki wpadaja do pokoju, a facet naciąga
spodnie
> i mówi:
> - Chyba sie zadławiła.

W państwowym zakładzie nastał nowy dyrektor.
Zwołał zebranie wszystkich pracowników:
- Od teraz nastają nowe porządki. Sobota i niedziela są wolne bo to
weekend. W poniedziałek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek
przygotowujemy się psychicznie do pracy. w środę pracujemy. We
czwartek odpoczywamy po pracy. W piątek przygotowujemy się do weekendu.
Czy są jakieś pytania?
- Długo będziemy tak zapierdalać?

juz wszytkie spia????????
:-D:-D
ANABUBA
Ciesze sie ze z Paulina dobrze:tak::tak::tak:No i super ze lekarze widza postepy-to jest chyba najwazniejsze:-):-):-)

Moj M wlasnie wszedl do pokoju z kolacja:szok::szok::szok:Ale niezła wałuwa:szok::szok::szok::-D

a co se chlop zalowac bedzie:-D

moj juz dawno spi
a co dobrego ci zrobil?
tylko we dwie zostałysmy?ciekawe gdzie AS:confused:
Mi:confused:nic .ja robiłam sobie kolacje jak On siedzial przy laptopie:tak::tak::tak:I tylko sobie bo wtedy nie chciał
A sobie ugotowal berlinki i chyba z 8 kanapek z zoltym serem do tego:szok::szok::szok::szok:

Chyba jestesmy tylko my:rofl2::szok:
Ciekawe gdzie podziala sie reszta dziewczyn:baffled:

pracuje w tej firmie od roku i mi nie wydali książeczki... a karte mam od kiedy są:-D:-D
karty????????/ eeeeee to ja jestem 100lat za murzynami.u nas nadal panpier:-):rofl2:

A ja nie dosięgam już :baffled:
ja nog golilam jeszcze w 40tyg i nie tylko nogi:-)tzn tak z Weeronika bo z Paulina to jeszcze 2dni przed porodem czyli juz w 42tyg:-) no a ja w obu ciazach po 17kg-Paulina 3600 a Weroniak 3550:-)

WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.
słyszałam juz dawno.w Ameryce spokojnie sie da z zasiłkow wyzyc.nie to co u nas.ja sie zastanaiwam czy sie w tym roku załapie na zasiłek:confused::confused::confused: bo niby pare groszy za duzo ale co z tego jak toniemy w długach i ratach:-:)-:)-(

reklama
Mojego cos zoladek boli:baffled: juz mu dalam malox:sorry2: biedactwo ale tak to jest jak sie am wrzoda na zoladku:-(

Ja sobie w szladroczku siedze i zaraz go pogonie do kapania tak co skorzystam dzis z jego uslug:-D:-Dwkoncu @ mnie opuscila wiec moge poszalec:-D

Do góry