reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:
A ja jestem przeciwna tej reformie.Dla mnie to głupota, skracamy naszym dzieciom dzieciństwo.Nie wszystkie dzieci są gotowe aby pójść do szkoły w tym wieku.Rozumiem jakby to był wybór ale przymus,mi się to nie podoba :no::no::no: niestety Oliwkę obejmie ta głupia ustawa i bedzie maszerować z plecakiem w wieku 6lat.Głupota :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:

Ja sie ostatnio zastanawiałam...

Ja jako dziecko całą zerówkę marzyłam o tornistrze i pójściu do szkoły... |A czy moje dziecko będzie gotowe :confused: to się okarze.... Jedno co mnie pociesz to ze Helena jest z początku lutego więc w jej przypadku może to nie mieć większego znaczenia :tak:

to nie Ty tylko dzidziuś jest głodomorkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj uwierz że ja...
po prostu mam wymówke że moge sie obżerac bez wyrzutów sumienia jako takich:-D:-D:-D:-D Trzeba wykorzystac sytuacje póki jeszcze jest czas:-D:-D:-D:-D:-D
taaa b ochenek i potem sleeeeeeeeedzie mniam mniam albo sledz i bylka z czekoladka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mi śledzie jakoś nie podchodzą w ciązy szczerze mówiąc, raz mnie tylko naszła ochota na śledzie w śmietanie, a to rzadko, bo raz na 3 mies.. a wczesniej uwielbiałam śledzie w śmietanie:tak::-D

Ale słone ze slodkim na zmiane to tak, wczesniej z pomidorkiem solonym a teraz z dzemem..

i zrobie sobie jeszcze 2 a co mi tam... i zostawie sobie na seans na wspólnej bo za chwile leci....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A można rennie w ciąży? Ja coś czytałam ze na zgage nie można tabletek:confused::confused:

Zrobiłam sobie 2x ale teraz z dzemem:-D
mam ochote na Danio.. zachowalo mi sie jedno w lodowce na czarną godine, ale patryk pewnie tez zaraz by chcial a nie ma wiec sobie zostawie na jutro... jak kupilam w piątek 12x Danio i schowałam sobie 2 na dnie lodowki to jedno zjadlam i aż do teraz sie drugie uchowalo, a reszty nie bylo juz w poniedzialek bo Pati zjadł:-D:-D:-D
O przypomniałaś mi o jogurcie którego sobie dzisiaj kupiłam zaraz pójde po niego
Ja sobie tego nie wyobrażam

Do góry