mozna i tabl na paracetamolu (apap)A można rennie w ciąży? Ja coś czytałam ze na zgage nie można tabletek
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwaCo sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-)
medeuska
październikowa mama'09
szczerze niw iem o jakich, bo szukalam jakie przeciwbolowe można a zgagi raczej nie mam, albo rzadko i nigdy zadnych tabletek na to nie rałam dlatego nie wróciłam uwagi:-) wiem tylko że było kilkanaście wypisanych na zgage, na pewno ranigast a jakie jeszcze nie pamiętamNie wiem o jakich tabletkach czytałaś ale renie można na 100% i to w dowolnych ilościach
nie widze tego za ciekawieJa ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwaCo sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-)
medeuska
październikowa mama'09
Ja tam uważam że to kwestia wychowania, jak sie dziecko bedzie uczyło od małego, to będzie gotowe juz jakie 5 latek isc do zerówki.. Ja tam nie mam nic przeciwko, ja sama miałam iśc wcześniej do szkołyJa ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwaCo sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-)
WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.
niepoważna ta kobieta ,chyba nie ma rozumu
co ona planuje wpisać sie do ksiegi rekordów Ginesa????
Haha zobaczymy
Przed chwilą zjadłam (nie uwierzycie) 8 kanapek z pomidorem!!!! a najlepsze... ze dalej bym coś zjadła!!!
A obiad był 3 godziny temu..
ależ Ty masz apetyt,dzidziuś przynajmniej będzie najedzony
madziulanatasza
Fanka BB :)
Patrysia wal na bronka;-)
no wiesz z mila checiaPatrysia wal na bronka;-)
tylko ja jakos po icazy nie mam takiej glowy po jednym juz szumi
medeuska
październikowa mama'09
Baba masakraniepoważna ta kobieta ,chyba nie ma rozumu
co ona planuje wpisać sie do ksiegi rekordów Ginesa????
ależ Ty masz apetyt,dzidziuś przynajmniej będzie najedzony
Ja.... nooo mam strrrraszny apetyt i niezbyt sie z tego ciesze
Teraz zjadłam te 2 kanapki z dzemem i jeszcze mam ochote
reklama
tez mialam taki apetyt ale ja to sobie niczego nie odmawialamBaba masakra
Ja.... nooo mam strrrraszny apetyt i niezbyt sie z tego ciesze
Teraz zjadłam te 2 kanapki z dzemem i jeszcze mam ochote
Podziel się: