reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorowo :-D

Helena ogląda bajki i lata bez majtek :baffled: Po co ja ja uczyłam jak się rozbierać :-D:rofl2:

madziulanatasza, a ja to cie mam na NK, bo się gubię :confused:

reklama
Ja nienawidzę zgagi :baffled: a mam codziennie od jakiegoś czasu :wściekła/y:
Ale mam juz niezły zapas rennie :-D:rofl2:

No i przez te rozmowy o jedzeniu robię sie głodna :rofl2:

Ja nienawidzę zgagi :baffled: a mam codziennie od jakiegoś czasu :wściekła/y:
Ale mam juz niezły zapas rennie :-D:rofl2:

No i przez te rozmowy o jedzeniu robię sie głodna :rofl2:
A można rennie w ciąży? Ja coś czytałam ze na zgage nie można tabletek:confused::confused:

Zrobiłam sobie 2x ale teraz z dzemem:-D
mam ochote na Danio.. zachowalo mi sie jedno w lodowce na czarną godine, ale patryk pewnie tez zaraz by chcial a nie ma wiec sobie zostawie na jutro... jak kupilam w piątek 12x Danio i schowałam sobie 2 na dnie lodowki to jedno zjadlam i aż do teraz sie drugie uchowalo, a reszty nie bylo juz w poniedzialek bo Pati zjadł:-D:-D:-D

Jestem babeczki spowrotem:-D:-D

Mam pytanie tak wogóle.. czy ja musze miec książeczkę ubezpieczeniową? Bo ktoś mi mówił, że nie, ale sama nie wiem jak to z tym jest....:baffled:
ja nie mialam :no:
Po impresce spoko ,było miło ,kaca nie maiałam ,rano byłam, u fryzjera po południu na zebraniu w przedszkolu tyczy sie 6 latków które mogą do szkoły zacząć chodzić,jak dla mnie kupa zamieszania....Ksawka zostawiam oczywiście w zerówce ,absolutnie nie uważam żeby był gotowy do nauki w 1 klasie.Dień zleciał.Zostało nam iwo z wczoraj ,bo kupiliśmy kilka na wszelki wypadek to cóżnie możemy dopuścić ,żeby się zmarnowało:-):-):-)Straszyli dziś meningokokami,namawiali do szczepień w przedszkolu...dzieci miały spotkanie z panem z sanepidu który robił pogadanke o tym jak przestrzegać higieny i td,Ksawek poinformował mnie ,że już mi nie da gryza...:-)
piwka to tez bym sie napila :tak:
Dzis u dentysty było ok.Nic a nic nie bolało.Siedziałam na fotelu z 30min. a nie było mnie do tej pory bo jak wróciłam od dentysty to wziełam Oliwke i poszłysmy na spacer.Zrobiło się cieplutko popołudniu że szkoda było siedzieć w domu.
Bylismy ponad godzinę,Oliwka sie wychustała i wróciliśmy.Zjadła bananka a teraz oglądamy "Pierwszą Miłość"
no to dobrze ze juz po a u nas tez sie pogoda zrobila wiec pojechalismy do mamy
Cześć, witam po dłuższej nieobecności, nie mogę doczytać do końca:szok: cóż nie bardzo jestem w temacie:baffled:

o rany a ja się niedługo przeprowadzam do domu, który będę dzielić przez ścianę z teściami:baffled::baffled::baffled: ale nie mam wyboru, nikt mnie nie pytał o zdanie czy mi sie to podoba czy nie, ale z drugiej strony to moje 120m2 strasznie kusi i jeszcze kawałek ogrodu

Dziewczyny, która jest zafasolkowana bo nie mogę się doczytać:zawstydzona/y:
mnie tez sie nikt nie pytal ale swoja opinie wyrazilam wrecz krzykiem ze nie i nie wolalabym mieszkac u swojej mamy :sorry2:
Jestem
Juz po Ostrym dyzurze i Brzyduli:tak::tak::tak:Nozki wydepilowane
AGUNIA
Miło Cie widziec;-):-)
ja to mam swoje zarosniete ale mi sie nie chce :sorry2:
boję się, że nie wrócę potem do figury sprzef ciązy, a dopiero ją niedawno osiągnełam i nie zdążyłam się nią nacieszyc:-D:-D:-D
ja wrocilam i to za bardzo :zawstydzona/y:

reklama
Do góry