reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tez powinnam isc ale za chwile.ciekawe gdzie As-na gg widoczna,ale pewnie gdzies dalej jest
dziś zwariowany dzień niestety.
Najpierw gościa miałam potem na stajnię musiałam podjechać ,bo moja klacz stajnię rozwaliła.:wściekła/y::wściekła/y:
Na obiad zachciało mi się indyka pieczonego ,więc pół dnia stracone,a potem na 18 aerobic.
Wróciłam ok.20 to trzeba było się domem zająć.
I tak jakoś zeszło.:tak:
Na GG było mnie widać,bo Klaudia użytkownika nie przełączyła na siebie a ona siedziała i do jakiegoś konkursu się przygotowywała,potem TVN oglądała,a ona w kompie telewizor ma.
Druga dochodzi a ja jeszcze z psem na dworze nie byłam.
Zmykam na spacerek.
dobranoc

reklama
alexia to super wiadomość gratuluje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
no to teraz zero diety niech fasolka pęcznieje;-)
hehe no wiem wiem, zero diety i odchudzania, teraz będę bardziej balonikiem :-):-)

no to gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!! super wiesci :tak::tak:
Dziekuję Patrysiu:happy::happy:

Wielkie Gratulacje Aleksia :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Dziękuję dziękuję i też sie bardzo cieszę:-):-):-)

Super wiadomość,a nie mówiłam :-D:-D:-D:-D:-D

Teraz juz nie masz co się odchudzać,wybij to sobie z głowy :tak::tak::tak: musisz dbać o swoją fasolkę
tak tak miałaś rację kochana

Aleksia a który to tydzień????????? ja obstawiam 6 lub 7 :-):-):-):-):-):-) więc?????
mi sie wydaje, że 6 albo 7 ale dziś jest środa i dziś mój pan doktor przyjmuje, już się umówiłam na wizytę:-):-) na 15,30:-):-) to powiem Wam jak wrócę:-);-);-)

Gratulacje:tak::tak::tak:

Helenka spała1,5h, wstała głodna jak wilk:sorry2: Zjadła pałkę i skrzydełko z kuraka:tak::rofl2:
dziękuję mamo helenki:happy::happy:

Znalazłam kanapę dla siebie :tak:

Nad kolorem jeszcze pomyślę :-D:rofl2:
kanapa jest super ale i cena też bombowa :-):-):-)

Antek to zdolny chłopaczek!!!!
ALEKSIA GRATULACJE,CIESZĘ SIĘ TWOIM SZCZĘŚCIEM :-):-):-):-):-)Pamiętaj żeby do gina zdążyć przed 10 tygodniem ,skoro@spóżniona jest o 3 tyg to może to być 5-6 tydzień,Opowiedz nam o reakcji M -wysoko skakał???
mężowi jeszcze nie powiedziałam, dopiero dziś mu powiem jak wyjdę od GINUSIA:-):-):-) powiedziałam, ze do kontroli się umówiłam :-D:-D:-D ale będzie zdziwiony:-):-):-)

Cudowna wiadomosc gratulacje ogromne buziole

swietna!!

Laura wlasnie robi mi porzadek w szafie wyciagnela wszytskie torebki:szok::-D:-D:szok:
Dziękuję Aniu :-):-) dzieciaczki lubią nam pomagać, a zwłaszcza bałaganić :happy::happy:

ALEKSIA
Gratuluje,gratuluje i jeszcze raz gratuluje:tak::tak::tak::tak:
Ciesze sie razem z Toba:-):-):-)

MAMA HELENKI
Kanapa fajniutka

Ja tez szukam czegos do siebie ale jakos nie moge sie zdecydowac:baffled:
dzięki i ja też się bardzo bardzo cieszę :rofl2::rofl2::rofl2::happy::happy::happy::-):-):-):tak::tak::-D:-D

Fajne te sofy:tak::tak::tak:
Ja teraz chce jakas ciemna.Mam ciemne meble i marzy mi sie ze skory ale to zobaczymy jeszcze;-)
Teraz mam jasna z ikea-jest fajna ale przy dzieciach to masakra
mi też sie bardzo ta sofa podoba, super jest :tak::tak::tak:

WITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):happy::-)

Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie :-D:-D:tak::tak::-):-):happy::happy: cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-):tak:;-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceive:happy::happy::happy: siedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolę :happy::happy::happy: zapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą :happy::happy::happy: ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach:happy::happy::happy: lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)

Witam siew z rana my już od 6:00 nie spimy ale nacka dobra tak ze w miare sie wyspałam a pogoda do d**********y pada snieg i zimno musze sie dobrze ubrac jak pójde.
Aleksia bardzo sie ciesze no to już będziesz miała dwoje bobasków a Igorek napewno będzie zadowolony pamiętam że Martynka była tylko jak karmiłam to sie darła żeby dzidziusiowi cycusia nie dawać bo to jej ona strasznie do cyca była przywiązana ale później jej przeszło i było dobrze:tak:Ide poczytać co tam nadrukowałyscie a Aleksia masz gg

Witam u nas też śnieg :tak: chciałam wczoraj wytłumaczyć Wojtkowi matematyke ale efekt był taki ze tak mnie wkurzył ze podarłam mu książkę :zawstydzona/y: bo ja mu tłumaczę a on nawet nie raczy mnie sluchać i patrzeć i słuchać ręce opadają:-:)szok::crazy: nie jestem z siebie zadowolona ale ile mozna tłmaczyć banalnie proste zadanie nad którym wystarczy pomyśleć:wściekła/y: (było policzyc ile zpłacimy za 2l i3l mleka jeżeli litr kosztuje 1 zł 69 gr i rysunki były pomocnicze )

WITAJCIE KOCHANIUTKIE CIOTECZKI :-):happy::-)

Dziś jestem pierwsza, ale wogule spać nie mogłąm cos, zrobiłam drugi teścik i wyszedł również pozytywnie :-D:-D:tak::tak::-):-):happy::happy: cieszę sie bardzo bardzo bardzo:-):-):-) dziś umówiłam sie do ginusia, wiec wiecej szczegułów opopiem Wam po powrocie:-):-)
Panu M jeszcze nie mówiłam i powiem mu dopiero jak wyjdę od gina :-):-) to sie zdziwi :-):tak:;-)
Ja z szamponów to używam nivea do farbowanych albo garnier fructis, po shoulders mam łupież, włosy mi też strasznie wypadały i cienkie się zrobiły ale po 5 opakowaniach capivitu się poprawiły nawet :-):-):-) teraz gdzieś tam jeden a moze ze dwa wypadną:-):-):-) ale nie garściami:-):-) z perfum to lubię pur blanca, incadesense, litle black dress, a teraz używam perceive:happy::happy::happy: siedzę w tym avonie już ze trzy lata i tak sie jakoś znimi zaprzyjaźniłam:-):-)
U nas zima na całego :-):-) biało wszędzie, sypie cały czas :-):-) Igor się już cieszy, ze na saneczki pujdzie jeszcze:-):-) a ja już oglądam wózki na allegro, bo głeboki tako sprzedaliśmy, jak spacerówka była kupiona, a teraz już inny mam na myśli ha ha ha:-):-):-) ale tak pod koniec dopiero wózek kupimy, albo jak już sie dzidzia urodzi :-);-):-) Igorek jak się urodził, to M pojechał sam po wózek , juz wiedział jaki mi się podoba i pojechał go tylko kupić:-):-) i teraz najprędzej też tak zrobimy;-);-)
A ciekawa jestem jak Igorek zareaguje jak mu powiem, że będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :-) napewno się ucieszy, bo już kilka razy wspominał, zeby mu kupić Nikolę :happy::happy::happy: zapisałam Go do przedszkola od września co prawda dopiero ale u nas na wsi to już zapisują i wiecej niż 25 dzieci nie zapiszą :happy::happy::happy: ale mówi, że chce chodzić to Zapisałam Maluszka mojego:-):-):-) ależ sie rozpisałam dziewczyny:-):-):-) ale jestem cała w skowronkach:happy::happy::happy: lecę na nk jeszcze i pod prysznic:-):-):-) bo Igor już mnie pogania z kompa, ze znowu piszę :-):-):-) buziolki dla Was i jak erócę od Gina to Wam opowiem szczegóły:-):-):-)
GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANIA dobrze że umiesz sie cieszyć ja powiem szczerze nie cieszyłam sie ani razu jak zaszłam w ciąże i może dlatego macierzyństwo sprawia mi tyle smutku i przykrości jest radośc ale nie tak wielka :zawstydzona/y::-(

reklama
Coś dzisaj kiepsko z moja pamiecią :dry:

A propos nazwisk to u M w rodzinie jest trzech Zdzisiów, jeden jest grzędą, drugi piórko, a trzeci kaczorek :-D Ja przejęłam nazwisko męża to powitali mnie w kurniku :baffled::-D

Mój M tez ciekawy strasznie co ja tam pisze w tym kompie :rofl2: Jak jest strona otwarta to mówię mu że może sobie przeczytać bo tam żadnych tajemnic niema, ale udaje twardego :-D

myszunia, my tez mamy maxi cosi tobi :tak: jestem zniego bardzo zadowolona :tak:

aleksia, czekam naopowieć o reakcji męża :tak:

anabuba, daj zanc jak wizyta u lekarza

wiktoria, jak na moja mieścine to i tak mnustwo śniegu :rofl2:

Chciałam napisać wiecej ale pozapominałam :dry:

Pogody nie muszę już wam swojej komentowac, nadal pada :baffled:

Nocka tez niezła :tak: Tylko szkoda, że musiałam wstać o 6.30 :baffled:

M z powodu sniegu odwołali jutrzejszy wyjazd do gdańska, może i lepeij będę spokojnijsza :rofl2:

Do góry