reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

<qmin> moja koleżanka Sylwia ma dziś urodziny ponieważ nie moglem się z nia dzis zobaczyć więc postanowillem do niej zadzwonić wykręcam numer i slyszę że odebrala. Chwila milczenia i nagle ona rozpoczyna rozmowę tekstem:
<ona> RMF FM muzyka najlepsza pod slońcem!
<qmin> skapowalem że chodzi o ten konkurs z radia więc odpowiedzialem jej zmienionym-grubym glosem:
<qmin> gratuluję wygrala pani glówną nagrodę!
<ona> Boże! Tyle kasy...! Jezu! Nie wierzę! Może mi pan to jeszcze raz powiedzieć!
<qmin> Nie Sylwia. To ja Marcin. Dzwonie żeby Ci zlożyć życzenia z okazji urodzin.
<ona> Co?
<qmin> Wszystkiego najlepszego! Cieszysz się że zadzwonilem?
<ona> ...
<qmin> rozlaczyla się :p

<stefan z ożarowa> zakochałem się w prostytutce :( to mnie zrujnuje, całą swoją pensję w wysokości 6 tysięcy miesięcznie wydaję na moją miłość, pomocy
<ukji> Zmień prace na taką gdzie będziesz zarabiał najniższą krajową. Zaraz Ci przejdzie

<Niczy> hmmm
<Niczy> chyba spotkałem ideał
<Slomek> Wow
<Slomek> no to, OGNIA!
<Slomek> opowiadaj ;)
<Niczy> dziewczyna, która potrafi sama skonfigurować router
<Niczy> obczaja o co chodzi z mac adresami
<Niczy> z ip
<Niczy> potrafi zmienić maskę podsieci

dobranoc Dowikla

ja tez powinnam isc ale za chwile.ciekawe gdzie As-na gg widoczna,ale pewnie gdzies dalej jest

reklama
<qmin> moja koleżanka Sylwia ma dziś urodziny ponieważ nie moglem się z nia dzis zobaczyć więc postanowillem do niej zadzwonić wykręcam numer i slyszę że odebrala. Chwila milczenia i nagle ona rozpoczyna rozmowę tekstem:
<ona> RMF FM muzyka najlepsza pod slońcem!
<qmin> skapowalem że chodzi o ten konkurs z radia więc odpowiedzialem jej zmienionym-grubym glosem:
<qmin> gratuluję wygrala pani glówną nagrodę!
<ona> Boże! Tyle kasy...! Jezu! Nie wierzę! Może mi pan to jeszcze raz powiedzieć!
<qmin> Nie Sylwia. To ja Marcin. Dzwonie żeby Ci zlożyć życzenia z okazji urodzin.
<ona> Co?
<qmin> Wszystkiego najlepszego! Cieszysz się że zadzwonilem?
<ona> ...
<qmin> rozlaczyla się :p

<stefan z ożarowa> zakochałem się w prostytutce :( to mnie zrujnuje, całą swoją pensję w wysokości 6 tysięcy miesięcznie wydaję na moją miłość, pomocy
<ukji> Zmień prace na taką gdzie będziesz zarabiał najniższą krajową. Zaraz Ci przejdzie

<Niczy> hmmm
<Niczy> chyba spotkałem ideał
<Slomek> Wow
<Slomek> no to, OGNIA!
<Slomek> opowiadaj ;)
<Niczy> dziewczyna, która potrafi sama skonfigurować router
<Niczy> obczaja o co chodzi z mac adresami
<Niczy> z ip
<Niczy> potrafi zmienić maskę podsieci

dobranoc Dowikla

ja tez powinnam isc ale za chwile.ciekawe gdzie As-na gg widoczna,ale pewnie gdzies dalej jest
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Doplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczornie! :-)
Jesteście jeszcze? :confused:
Trochę zabiegany dzień dziś mieliśmy, no ale najważniejsze, że udało nam się wreszcie kupić fotelik do samochodu dla Piotrunia. Szukaliśmy go już od jakiegoś czasu i jakoś na nic nie mogliśmy się zdecydować i wreszcie stanęło na takim: Maxi Cosi TOBI Midnight Blue kolekcja 2009 od G-7 (589623599) - Aukcje internetowe Allegro
Piotruś jest zachwycony :-D
Nie wiem jak u was, ale w Łodzi znów zima zaskoczyła drogowców :szok: Jak wracałam dziś z korepetycji to musiałam odśnieżać samochód no i jechałam po białych ulicach :szok::szok::szok: No zima po prostu! :dry:

ale ogólnie dzis było wiele intersesujacych tematów warto więc poczytac:-)
u mnie tez zima.ciagle sypie
ja spadam bo jutro wyprawa do stolicy,a przez ta pogode,@ i rwacy bark jestem wykończona:crazy::baffled:

reklama
Do góry