reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
urcze zamiast napisac dzwiek napisalam dziwke:-):-):-):-):-)ale juz poprawilam.to przestawianie liter:rofl2:
hehe dobre :tak:
Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
witaj u nas :-D

dobrze wam
ja mam @ i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak dla zasady
zezralm juz 2 batony wiec diete szlag trafil...
a tam dieta ... daruj sobie ... dobrze wygladasz :tak::tak::tak::tak:
nie zapomnialo bo szczegolowo nie pisalam.wstyd i tyle
zachowal sie wczoraj jak nieodpowiedzialny i ................................ cenzura:rofl2:
ups :-D
Witam wszyskich...To może jeszcze ja się dołączę do przysłowiowych kurek domowych...Ja już tak od 5 lat.....Mam juz parkę Kacperek 5 lat i Emilka 3 latka....Mąż za granicą a ja w domu na dodatek z teściową....brrrrrr

pozdrawiam wszystkich cieplutko...
witaj :-D;-)
Boże dzięki Ci za internet....wreszcie jakaś odmiana....:-D
no bez tego neta to jak bez reki :rofl2::rofl2::rofl2:
Narazie tak bo większa kasa potrzebna......żebym nie musiała juz teściowej oglądac....
znam to z doswiadczenia tez juz bym wolala miec swoje a tesciowa to najlepiej ogladac raz w roku i to przez 5 minut :rofl2::rofl2::rofl2:
oj te tesciowae
trzeba byo objrzec"sposob na tesiowa":-)
w moim przypadku nie byloby na nia sposobu :crazy:
Jestem załamana.Sama pozwoliłam by moje dziecko przeszło piekło.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze raz Wam zawrócę głowę.
Na tej stronce na samym dole jest taki tekst:
wczora w tvn faktach podali wiarygodną informację otyczącą FAKTU szczepień i powikłań np. autyzmu. grone są i zywe szczepy, ale groźniejsze są związki którymi się konserwuje szczepienia, udowodniono naukowo, że rtęć zawarta w szczepionkach wywołuje - zwłaszcza u chłopców autyzm oraz inne zaburzenia neurologiczne. Moje dziecko niestety dostało bardzo powaznych powikłań po szczepieniu w 8 tygodniu zycia, krztusiec, tężec, błonnica. Od roku rehebilitujemy dziecko, po szczepieniu wystapiło całkwicie cofnięcie się w rozoju, niedowład prawostronny i podejrzenie autyzmu. Wszystkie mamy zachęcam do rozwaznego podejścia do tematu, całe szczęście, jest coraz więcej prasy, która niezależnie od wielkich koncernów farmaceutycznych mówi prawdę o szczepieniach.

Kafeteria - Szczepienia 13-14mc zycia MMRII...

U mojego Kubusia wystąpiły te same objawy po tej samej szczepionce.
Tyle,że Kubuś miał paraliż 4 kończynowy.
Nigdy w życiu nie skajarzyłabym tego faktu ,gdybym nie przeczytała teraz tej opinii.

Nam lekarze mówili,ze to wynik wylewów ,które Kuba miał tuż przed i zaraz po urodzeniu.
Tak na zdrowy rozum .
Dziecko zdrowe rusza się przez 8 tygodni a rano wstaję do Niego a on sztywnieje.Ma problemy z oddychaniem.Do tego po 2 dniach dostał sapki,źle leczona przeszła w zap.oskrzeli.A może to też było wynikiem szczepienia?:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
On nam prawie schodził z tego świata.Lekarz nie wiedziała czym go leczyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzień wcześniej był szczepiony.
kur** mać ,że tak powiem.
To ta pier ..a szczepionka spowodowała paraliż u mojego dziecka i cofnięcie w rozwoju.!!!! 3 lata rehabilitacji po głupiej szczepionce i nadal to trwa .!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorry dziewczyny,ale jestem zbulwersowana.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nadal nie wykluczyliśmy autyzmu w 100%,bo ja raczej na autyzm jakiś stawiam a nie padaczkę powylewową.:-:)-(
Dziewczyny jestem załamana.:-:)-:)no::no::no:
kurcze dobrze ze napisalas, Sewek teraz pojdzie w czerwcu na szczepionke i przeczytalam ze to obowiazkowa... boje sie :baffled::-(
Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:
no to dalej juz Cie nie ma i daj znac :tak::tak::tak::tak:
Wkurzyłam się dzis na M bo jak kładł się spać to nie spuścił rolety no i Oliwka wstała o 6.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pewno spała by dłużej.dziś nocka przespana cała bez budzenia się.O tyle dobrze.
heh to Ci m
Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30:sorry2:
o to fajnie ze daje Ci pospac daj znac jak po pierwszym szczepieniu :tak:

Ale i ja wwtaję o 7 by wyszykować szkrabów do szkołu a potem dalej w kime i jak Amelka pozwoli to śpimy.
Wstała.... mykam.

Patrze ze Paulina była szczepiona ostatni raz jak miala 1,5rokunabłonnice tezeckrztusiecale tak normlanie 3 dawki i po tym film calkiem jej sie urwal:wściekła/y:
Weronika te skojarzona i mam nadzieje ze jest faktycznie bezpieczniejsza.bo teraz w kwietniu mamy przypomnienie i sie boje czy isc.jak do tej pory ten Infanrix dobrze znosila i nic siez nia nie dzieje,ale to bezdie jej ostatnie szczepienie.Pauliny niczym wiecej nie szczepiłam,nawet jak nas wzywali jak miala 4 lata na szczepinie to dalam zaswiadczenie od neurologa,potem jeszcze sie upominali ale powiedzialam ze nie zaszcepie.dobrze ze Sanepidu nie naslali na mnie bo bym sie po sądach ciagala z nimi:crazy:

tak teraz zobaczylam ze moj synek juz byl zaszczepiony ta szczepionka MMR II miesiac temu ale nie wiem dlaczego nie zwrocilam na to uwagi... :confused:
dopiero teraz kiedy rozmawiamy o szczepionkach zajrzalam do ksiazeczki
ale jak narazie nie widze skutkow ubocznych
trzeba bedzie isc do lekarza i zrobic moze Sewkowi jakies badania mocz morfologia :baffled:

tak teraz zobaczylam ze moj synek juz byl zaszczepiony ta szczepionka MMR II miesiac temu ale nie wiem dlaczego nie zwrocilam na to uwagi... :confused:
dopiero teraz kiedy rozmawiamy o szczepionkach zajrzalam do ksiazeczki
ale jak narazie nie widze skutkow ubocznych
trzeba bedzie isc do lekarza i zrobic moze Sewkowi jakies badania mocz morfologia :baffled:

a czemu badania?

reklama
Do góry