reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no własnie WEonika chora.ma zaplenie gardła i nielza chrype.ale dobrze bo jest taa pogoda ze nie chce sie wyjsc z domu:rofl2:
pauline przywioza samochdem ze szkoly.strasznie wieje i jak tak dalej pojdzie to ja bede taki krajobraz zimowy jak wiktoria wczoraj:crazy:
To życze zdrówka dla Weroniki moja imieniczka co prawda ja mam na drugie Weronika.A unas pogoda sie robi słoneczko mocno swieci i zaraz posciel pójdzie na balkon.
moja jak zaczela chodzic to tez apomniala o gadaniu:-)
ale w gre chodza inne nietypowe zachowania albo wlasciwe tez brak niektorych.ale jak dziecko patrzy ladnie mamie w oczy i sie smieje,rozumie polecenia to sie nie ma czym martwic.amała czym była szczepiona na swinke?
A moja jak zaczeła chodzic to nie zapomniała gadać chodziła i nawijała na okrągło
My na szczęście zdrowi wszyscy,nic sie na razie nie przyplatało.Aby tak zostało/:-)
My też zdrowi

reklama
Patrze ze Paulina była szczepiona ostatni raz jak miala 1,5rokunabłonnice tezeckrztusiecale tak normlanie 3 dawki i po tym film calkiem jej sie urwal:wściekła/y:
Weronika te skojarzona i mam nadzieje ze jest faktycznie bezpieczniejsza.bo teraz w kwietniu mamy przypomnienie i sie boje czy isc.jak do tej pory ten Infanrix dobrze znosila i nic siez nia nie dzieje,ale to bezdie jej ostatnie szczepienie.Pauliny niczym wiecej nie szczepiłam,nawet jak nas wzywali jak miala 4 lata na szczepinie to dalam zaswiadczenie od neurologa,potem jeszcze sie upominali ale powiedzialam ze nie zaszcepie.dobrze ze Sanepidu nie naslali na mnie bo bym sie po sądach ciagala z nimi:crazy:

Oliwka ma już za sobą 3 dawki na błonnicę,tężec i krztusiec i nic jej nie jest.rozwija się prawidłowo

no to musiszz zrobic bo z anemia nie ma zartow
no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg

reklama
Do góry