reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczęta, widzę, że z rana nerwy. A może malutka wstała wcześniej bo się wyspała, bo się w nocy nie budziła... Nie denerwuj się , złość urodzie szkodzi:-)

reklama
co tak szybko????????????????????:rofl2:
a na ile mąż przyjezdza?
Na 3 tygodnie M przyjedzie A co tak szybko wczoraj poszłam jakoś spać mi sie chciało i nareszcie sie wyspałam:tak:
to ta pogodaja juz mam sucha skore i mnie swedzi cale cialo ale jakos balsamu mi sie nie chce ruszyc
no i dzis doostalam @:crazy::crazy::crazy::crazy: cale 4dni za wczesnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
coraz krotsze mam te cykle,trezbasie bedzie chyba do gina udac....
Ja naszczescie suchej skóry nie mam.A jesli chodzi o @ to ja nigdy reguralnej nie miałam i zawsze po 7 dni:wściekła/y:
Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
Witaj i zaglądaj czesto
Ale wódka niedobra jest, a piwko mi smakuje :-p

A ja to co? Moje dziecko wstaje przed 7:00! :tak:
A moja Martyna wstaje o 5:30 i idzie na bajke i czasem mi Kamilka budzi ale dzisiaj spał i wstał o 6:30 i co ja mam powiedziec:-D
neska uwazaj bo my wciagmy jak nalog.ani sie obejrzysz a nie bedziesz mogla zyc bez BB:-):rofl2:
Oj wciąga to BB i to jeszcze jak:-D
Witam wszyskich...To może jeszcze ja się dołączę do przysłowiowych kurek domowych...Ja już tak od 5 lat.....Mam juz parkę Kacperek 5 lat i Emilka 3 latka....Mąż za granicą a ja w domu na dodatek z teściową....brrrrrr

pozdrawiam wszystkich cieplutko...
Witaj to widze że mamy podobną sytułacje tylko że ja tesciową mam super:tak:
Boże dzięki Ci za internet....wreszcie jakaś odmiana....:-D
Uważam tak samo :tak::tak:
eeeeeeeeeeeeee tak zle to nie bedzie bo dzieci na to nie pozwola.....ja to dopiero mam czas od ok 19 jak leżą już w łózkach...
Jak sie wciągniesz to znajdziesz sposób i bedziesz z nami w dzien
zresztą w b iegu tez można pisać .....dobrze że mam laptopa to jakby co wszedzie mogę go sobie zabrac....jedną ręką bedę kroić drugą pisać...;-):-D
No tak to chyba wszystkie robimy z doskoku
A siedzi już 3 rok w Nowegii...wpada 4 razy w roku na dwa tygodnie...poprostu koszmar...
To niedaleko mojego M i na tyle smo przyjeźdza
Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:
Witaj na co ty jeszcze czekasz lec do apteki i kupuj test i oczywiscie podziel sie wiadomoscią z koleżankami:-D
Wkurzyłam się dzis na M bo jak kładł się spać to nie spuścił rolety no i Oliwka wstała o 6.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pewno spała by dłużej.dziś nocka przespana cała bez budzenia się.O tyle dobrze.
Nic sie nie złość moja Martyna wstała o 5:30 i poszła na bajki a my z Kamilkiem pospalismy jeszcze godzine no i babcia przyszła i mnie budziła bo przyniosła nam mleko no i Kamilek był już po drugiej stronie łóżka gdyby mnie nie obudziła to by spadł:szok:

Melduje sie i ja.
nocka szybka bo pozno poszłam spac:-)
Weronik =a jak zjadła o 21 kasze to dopiero o 7:szok: zjadla,moze juz sie ksonczy to nocne jedzenie:-D:rofl2:
oczywiscei o 7 zjadla i dalej spi:-)
mnie przed budzikiem obudził bol barku-takie rwanie nazmiane pogody a do tego bol@:wściekła/y::wściekła/y ale wzilema ibuprom i juz przechodzi

Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:
kocahana 3 tyg???????to na pewno ciaza.czekamy na wynik testu:-D:rofl2:

Aswidze ze nasze wczorajszy pogaduchy na gg daly ci do myslenia.mi tez.co jakis czas to do mnie wraca
i ja napisze ze Paulina do roku roziwjala sie wlasciwie normalnie ale po MMRII jak miala 13mieisecy to zaczeły sie z nia dzaic rózne dziwnerzeczy az w koncu jaka miala 1,5roku to praktycznie sie wycofała z zycia:wściekła/y:
zebym wiedziała wtdey....no i ma autyzm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Weronika była szczepiona Priorixem-podobno to samo swinstwo,ale narazie u niej z rozowjem jest ok i mam ndzieje ze tak zostanie.

Agnes będę w aptecę dziś to kupię napewno no i napewno zdam Wam relacje z wyniku ale to dopiero po południu bo tak około 14 dopiero będe w domku:-):-):-)
DZiś urodzinki Madzi STO LAT STO LAT STO LAT MADZIU :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oczywiście, ze wy jako pierwsze będziecie znały wynik testu :-):-):-):-):-):-):-):-)
ok to ja uciekam i nie piszcie tak duzo bo potem zaległosci dużo wracam po 14 do was oczywiście z dobrą wiadomością:-):-):-):-):-):-) buziolki:-):-):-)

Z Igorem jak byłam w ciązy to też pierwszy po południu zrobiłam a drugi i trzeci rano , dopiero pojechałam do lekarza.
Kupię dwa odrazu :-);-):-);-) drugi jutro raniutko machnę :-):-):-);-);-);-) miłego dzionka Kochaniutkie :-D:-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::tak::tak:;-);-)

reklama
witam moje drogie
my dzis pobudka o 5:30 :szok::szok::szok:
probowalam jeszcze dac malemu mleko i wziasc dos iebie zeby zasnal ale ni hu hu :no:
i tak sie z nim meczylam... juz potem wygonilam go z lozka dalam zabawki i sie bawil a ja jeszcze drzemalam na jedno oko :dry::sorry2:
poczytam co tam napisalyscie :tak:

Do góry