reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Położyłam Oliwkę a ja mogę spokojnie posiedziec na BB :-)
jednak usenla przed 23

dziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć

jeszcze nie spi,dopiero ją położyłam,zanim zaśnie to jeszcze potrwajednak usenla przed 23czy sie jeszcze kreci w lozeczku?

Moja Wiktoria tez ma takie policzki i nie mam pojecia od czegodziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć![]()
ale mowials jakos ze wczoraj czy przedwczoraj jadla tak?to sie moglo dopiero teraz po tym nasilic.i moze kilka dni potrwac
ale mowials jakos ze wczoraj czy przedwczoraj jadla tak?to sie moglo dopiero teraz po tym nasilic.i moze kilka dni potrwac
Tak jadła czekoladę 2 dni temu ale po tej maści alantan zeszło,wczoraj już nic nie było,rano też a wieczorem się pokazało znowu.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Moja Wiktoria tez ma takie policzki i nie mam pojecia od czego![]()
to moze miec AZS a przy tym jak sie codziennie odpowiednio nie nawilza to moga byc szostkie i czerowne
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Tak jadła czekoladę 2 dni temu ale po tej maści alantan zeszło,wczoraj już nic nie było,rano też a wieczorem się pokazało znowu.
ale ma wysypke czy tylko czerwone?
Podziel się: