reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ANKA
W PL dzieci po urodzeniu biora najpierw na oddział noworodkowyTam sa myte,wazone,mierzone,badane.W zaleznposci od stanu dziecka no i matki moze to trwac nawet kilka dni,wiec u nas jest duza szansa na zamiane dzieci
![]()
W DE to wszytsko robia w pokoju w ktorym rodzisz:-) NO i roznic w tym ze sama rodzisz w jednym pokoju a nie w 5 na sali

Wspolczuje kobieta ktore musza rodzic w takich warunkach

Chcialabym zeby opieka zdrowotna w Pl byla na takim poziomie co w DE
ANKA
W PL dzieci po urodzeniu biora najpierw na oddział noworodkowyTam sa myte,wazone,mierzone,badane.W zaleznposci od stanu dziecka no i matki moze to trwac nawet kilka dni,wiec u nas jest duza szansa na zamiane dzieci
![]()
mi po urodzeniu małą pokazali na parę sekund i zabrali nawet jej nie obejrzałam dobrze okropność

więc jak ją zabierali do myscia ważenia etc. to krzyknęłam na mojego M żeby leciał tam i pilnował naszego dziecka
żle wspominam poród drugiej córci pierwszą po urodzeniu mogłam długo tulić potem delikatnie ją zabrali a drugą to niemal po wyjęciu ze mnie od razu porwali

przez to na początku nie czułam takiej więzi cały czas w szoku dopytywałam się czy to na pewno moje dziecko..
oddaj swój głos na Lenkę:
rosniemyrazem.pl
anka26_x_07
Moje np na noworodkach były chyba 5 czy 6 dni i dopiero po tym czasie dostałam Je na sale.Dominik był na noworodkach dobe
No ale moich napewno nie zamienili bo takie postrzelone dzieci musza byc moje;-)
Tutaj mialabys je przy sobie Widzialam wlasnie noworodka ktory sie urodzil przed terminem i lezal pod lampami i sie wygrzewal mamusia byla z nim non stop
Postrzelone

To wtedy masz rodzinną kompiel to mój M wchodzi pod prysznic bo wanny nie mamy a nieraz woła zebym do niego przyszła.ale nie zawsze ide bo nie nawidze sie koch.........ać przy zapalonym swietle niewiem jakoś mnie to krępuje
![]()
no coś Ty wiktoria

ANKA
![]()
Ja jak rodziłam to dziecko jest ważone i mierzone obok i 2 godziny byłam z Oliwką w sali poporodowej.Potem zabierają dziecko a kobieta zawożą na salę.I dopiero po 6h przewożą dziecko.Niby mówią że kobieta musi odpocząć po porodzie,ja spałam jak zabita a potem juz cały czas byłam z Oliwką na sali.leżałam na dwuosobówce o tyle dobrze.
Oliwka już najedzona,ząbki umyte i leży w łóżeczku.
wiktoria12
Mama i żona :)
Powaznie jakoś światło mnie rozprasza oczywiscie Mężowi nie przeszkadza ale mi bardzo ale on o tym wie i zawsze gasi

oczywiscie jakas tam gra wstepna może być przy zapalonym swiatelku.Niewiem może to przez to że mi sie nie podba moje ciało.:-(

W porownaniu do takiej chociazby Anglii to opieka w PL jest rewelacyjna
Chociaz i tak dalece odbiega od przereklamowanego hasła RODZIC PO LUDZKU
Ale sal porodowych piecioosobowych to juz chyba nie ma ANIU;-)

Ale sal porodowych piecioosobowych to juz chyba nie ma ANIU;-)

Ja miałam male przy sobie jak wazyly po 1600Tutaj mialabys je przy sobie Widzialam wlasnie noworodka ktory sie urodzil przed terminem i lezal pod lampami i sie wygrzewal mamusia byla z nim non stop
Postrzelone![]()

dowikla jak to nie ma?????? pewnie że są.jak ja rodziłam to stało łóżko koło łózka -zasłonięte tylko kotarą i tak kobiety rodziły.Mi się akurat poszczęściło że sala była wolna jak mnie przywieźli i mielismy poród rodzinny-w osobnym zamkniętym pokoju.W porownaniu do takiej chociazby Anglii to opieka w PL jest rewelacyjnaChociaz i tak dalece odbiega od przereklamowanego hasła RODZIC PO LUDZKU
Ale sal porodowych piecioosobowych to juz chyba nie ma ANIU;-)![]()
reklama
anka26_x_07
dam Ci rade stan rozebrana przed lustrem i patrz tak dlugo na siebie az zobaczysz jaka jestes sexiPowaznie jakoś światło mnie rozprasza oczywiscie Mężowi nie przeszkadza ale mi bardzo ale on o tym wie i zawsze gasioczywiscie jakas tam gra wstepna może być przy zapalonym swiatelku.Niewiem może to przez to że mi sie nie podba moje ciało.:-(

no coś Ty wiktoriafajnie pod prysznicem
Ja jak rodziłam to dziecko jest ważone i mierzone obok i 2 godziny byłam z Oliwką w sali poporodowej.Potem zabierają dziecko a kobieta zawożą na salę.I dopiero po 6h przewożą dziecko.Niby mówią że kobieta musi odpocząć po porodzie,ja spałam jak zabita a potem juz cały czas byłam z Oliwką na sali.leżałam na dwuosobówce o tyle dobrze.
Oliwka już najedzona,ząbki umyte i leży w łóżeczku.
spalas po porodzie

Podziel się: