reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
krczaki pieczone dzis jest jakies swieto ze tak długo dziewczyn niema???

jak ja spie to siedza i klikaj,jak ja siedze to one spia

JUz ladnie przesypial budzac sie o 5 , nie wiem moze znowu ma jakies "przesilenie pokarmowe" i musi wiecej jesc a mleczrnie sie musza przyzwyczaic

zobaczymy jak dzisiejszej nocy bedzie

pewnie nikogo nie ma bo -WEEKEND

malutka moze to tylko dzisiejsza nocka była taka meczaca,i wszystko wruci do normy

no weekend dziewczyny wczoraj balowały hihi to dzis odsypiaja
bo wieczorkiem tez duzo osob nie było

Witam! Ja własnie amam sniadanko :D
A moje dziecko przez tan katarek jakies mało glodne. #Wczoraj zjadło tylko 160 kaszki o 5 jak zwykle 180 mleczka ale o 8 juz tylko 90 mleczka a normalnie jej 150. Oprucz tego mniejszego apetytu i katarku nic mu nie jest snieje sie bawi goraczki tez nie ma

witam :)
ja od 6 na nogach, po sniadanku i pomagałam skrobać mężulkowi pracę dyplomową.........tym razem matma, czasami się zastanawiam czemu robilam filologię :p
mojemu Oskarkowi znowu się poprzestawiało i wstaje pare razy......

Cześć babeczki :)

Ale naklikałyście ::) nie nadrobie bo zwarjuje :p
U mnie teściówka była w przelocie z wakacji do domu ...ale zdjęcia miała....w Tunezji była , ale widoki
Chciała bym kiedyś na żywca zobaczyć

Malutka dziś miałam to samo, może zmiany pogody..choć ja ostatnio wogóle mam potwora pokarmowo-n ie sypiającego >:D
Ale jak u ciebie tylko jeedna noc narazie to poczekaj z zagęszczaniem mleczka :)

Kunda łojć :( nedobrze Macio chory ale dobrze że bez temperatury

no wariatki znowu mam do nadrobienia!!!!!!!!!
ale wogule dzien dobry! my nie spimy od 7 hubcio znowu ma zastytrzyki amikin baaaaaaardzo bolacy! za jakies 2 h idziemy na kuj kuj!

reklama
ja też na nogach od 7 już po kawce jestem i Emi zjadła swoje śniadanko
jak się budzi wypija mleka ok 120 i teraz zjadła prawie całą grzanka z serem
brzuszki poćwiczyłam solą natarłam mogę zacząć nowy dzień  z czystym sumieniem :laugh:

Do góry