reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
JUz ladnie przesypial budzac sie o 5 , nie wiem moze znowu ma jakies "przesilenie pokarmowe" i musi wiecej jesc a mleczrnie sie musza przyzwyczaic
zobaczymy jak dzisiejszej nocy bedzie
pewnie nikogo nie ma bo -WEEKEND
zobaczymy jak dzisiejszej nocy bedzie
pewnie nikogo nie ma bo -WEEKEND
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ide jeszcze przymknac oko!!
Witam! Ja własnie amam sniadanko
A moje dziecko przez tan katarek jakies mało glodne. #Wczoraj zjadło tylko 160 kaszki o 5 jak zwykle 180 mleczka ale o 8 juz tylko 90 mleczka a normalnie jej 150. Oprucz tego mniejszego apetytu i katarku nic mu nie jest snieje sie bawi goraczki tez nie ma
A moje dziecko przez tan katarek jakies mało glodne. #Wczoraj zjadło tylko 160 kaszki o 5 jak zwykle 180 mleczka ale o 8 juz tylko 90 mleczka a normalnie jej 150. Oprucz tego mniejszego apetytu i katarku nic mu nie jest snieje sie bawi goraczki tez nie ma
Cześć babeczki
Ale naklikałyście : nie nadrobie bo zwarjuje
U mnie teściówka była w przelocie z wakacji do domu ...ale zdjęcia miała....w Tunezji była , ale widoki
Chciała bym kiedyś na żywca zobaczyć
Malutka dziś miałam to samo, może zmiany pogody..choć ja ostatnio wogóle mam potwora pokarmowo-n ie sypiającego >
Ale jak u ciebie tylko jeedna noc narazie to poczekaj z zagęszczaniem mleczka
Kunda łojć nedobrze Macio chory ale dobrze że bez temperatury
Ale naklikałyście : nie nadrobie bo zwarjuje
U mnie teściówka była w przelocie z wakacji do domu ...ale zdjęcia miała....w Tunezji była , ale widoki
Chciała bym kiedyś na żywca zobaczyć
Malutka dziś miałam to samo, może zmiany pogody..choć ja ostatnio wogóle mam potwora pokarmowo-n ie sypiającego >
Ale jak u ciebie tylko jeedna noc narazie to poczekaj z zagęszczaniem mleczka
Kunda łojć nedobrze Macio chory ale dobrze że bez temperatury
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no wariatki znowu mam do nadrobienia!!!!!!!!!
ale wogule dzien dobry! my nie spimy od 7 hubcio znowu ma zastytrzyki amikin baaaaaaardzo bolacy! za jakies 2 h idziemy na kuj kuj!
ale wogule dzien dobry! my nie spimy od 7 hubcio znowu ma zastytrzyki amikin baaaaaaardzo bolacy! za jakies 2 h idziemy na kuj kuj!
reklama
ja też na nogach od 7 już po kawce jestem i Emi zjadła swoje śniadanko
jak się budzi wypija mleka ok 120 i teraz zjadła prawie całą grzanka z serem
brzuszki poćwiczyłam solą natarłam mogę zacząć nowy dzień z czystym sumieniem :laugh:
jak się budzi wypija mleka ok 120 i teraz zjadła prawie całą grzanka z serem
brzuszki poćwiczyłam solą natarłam mogę zacząć nowy dzień z czystym sumieniem :laugh:
Podziel się: