reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i miałam przedtem poczytać i nie udało sie bo dzieci tak krzyczały i już nie mogłam wytrzymać wyłączyłam kompa ukompałam Kamilka później przyszła Martynka no i też ją wykąpałam no a teraz śpią.Ciekawe jak Kamilek będzie spał w nocy bo widziałam ze z drugiej strony też ma zapuchnięte ale dobrze że chociasz ten sie już przebił.
Anka czytałam że myłaś okna mi też by sie przydało umyć ale ta pogoda jest do d...:wściekła/y:ale może zdąże zanim M nie ma

Cześć, to znowu ja.
Nie wzdychajcie tak głośno, bo aż tutaj słychac

Dowikla-firanka jest w całości-utną Ci z szerokośc

Ketanol- to lek silny i uzależniający dość szybko. Uważaj z nim. Poza tym na dużą część ludzi ( na zęby i głowę ) po prostu nie działa, więc jeśli nie działa, to nie przedawkuj, bo zadziała ale na serce!!!

Wiktoria - wielkie gratulacje!!! Ty znalazłaś> Jeśłi tak, to mężus kiecke niech kupuje.

cześć dziewczynki :-)
Właśnie dostałam sms-ka od anabuby, że chwilowo jest odcięta od netu:-(. Jak ją podłączą to się odezwie.:tak::-)
Biedna, prace skończyła już pisać, więc co teraz będzie robić?
Mamahelenki Ty się ciesz, że przed przychodnią Ci takiego numeru nie odwaliła:-)

Moja mała uśpiona przez tatusia. Zaczął sie RYŚ więc tak z doskoku będę. Wolę MIŚ'ia:-) ale cóż...

reklama
Do góry