reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No i miałam przedtem poczytać i nie udało sie bo dzieci tak krzyczały i już nie mogłam wytrzymać wyłączyłam kompa ukompałam Kamilka później przyszła Martynka no i też ją wykąpałam no a teraz śpią.Ciekawe jak Kamilek będzie spał w nocy bo widziałam ze z drugiej strony też ma zapuchnięte ale dobrze że chociasz ten sie już przebił.
Anka czytałam że myłaś okna mi też by sie przydało umyć ale ta pogoda jest do d...ale może zdąże zanim M nie ma
Anka czytałam że myłaś okna mi też by sie przydało umyć ale ta pogoda jest do d...ale może zdąże zanim M nie ma
luna665
Mama grudniowa 2007
Cześć, to znowu ja.
Nie wzdychajcie tak głośno, bo aż tutaj słychac
Dowikla-firanka jest w całości-utną Ci z szerokośc
Ketanol- to lek silny i uzależniający dość szybko. Uważaj z nim. Poza tym na dużą część ludzi ( na zęby i głowę ) po prostu nie działa, więc jeśli nie działa, to nie przedawkuj, bo zadziała ale na serce!!!
Wiktoria - wielkie gratulacje!!! Ty znalazłaś> Jeśłi tak, to mężus kiecke niech kupuje.
Mamahelenki Ty się ciesz, że przed przychodnią Ci takiego numeru nie odwaliła:-)
Moja mała uśpiona przez tatusia. Zaczął sie RYŚ więc tak z doskoku będę. Wolę MIŚ'ia:-) ale cóż...
Nie wzdychajcie tak głośno, bo aż tutaj słychac
Dowikla-firanka jest w całości-utną Ci z szerokośc
Ketanol- to lek silny i uzależniający dość szybko. Uważaj z nim. Poza tym na dużą część ludzi ( na zęby i głowę ) po prostu nie działa, więc jeśli nie działa, to nie przedawkuj, bo zadziała ale na serce!!!
Wiktoria - wielkie gratulacje!!! Ty znalazłaś> Jeśłi tak, to mężus kiecke niech kupuje.
Biedna, prace skończyła już pisać, więc co teraz będzie robić?cześć dziewczynki :-)
Właśnie dostałam sms-ka od anabuby, że chwilowo jest odcięta od netu:-(. Jak ją podłączą to się odezwie.:-)
Mamahelenki Ty się ciesz, że przed przychodnią Ci takiego numeru nie odwaliła:-)
Moja mała uśpiona przez tatusia. Zaczął sie RYŚ więc tak z doskoku będę. Wolę MIŚ'ia:-) ale cóż...
wiktoria12
A co znalazłam bo nie kapujeWiktoria - wielkie gratulacje!!! Ty znalazłaś> Jeśłi tak, to mężus kiecke niech kupuje.
wiktoria12
Widze że nikogo nie ma to ide oglądać Na wspólnei j M jak miłość
luna665
Mama grudniowa 2007
No ząbka!!!! Chyba m że znalazłaś stówkę-to moja:-)A co znalazłam bo nie kapuje
As 76-witamy serdecznie
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam.Czy mogę dołączyć do mamuś pozornie nic nie robiących?
Zapraszamy, napisz coś o sobie
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Ale maoja mała marudna A M jeszcze bardziej, wrócił do domu z temperaturą
Podziel się: