reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i doszłam, a tu nikogo. Takie szczęscie...

Dowikla dawaj linka do tego żyrandola. Gratuluję kolejnego ząbka. Ma już czym miącho mielić!
Astram i Medeuska witamy na forum. Tak dużo do czytania, bo tu same kleklochy. Zamiast się dziećmi zajmować to klikamy po klawiaturze:-D:-D:-D
Medeuska żaden problem. Mówisz lekarzowi, że masz stresującą pracę, że Cię nie odciążają z obowiązków i zwolnienie gotowe!!! Mój gienio co chwilkę dopytywał czy oby nie chcę sobie odpocząć, pracowałam do kńca 8 mieś. Ale ja miałam luz, praca 500m od domu, miałam dziewczyny pod sobą a nad sobą tylko szefa 2 razy w tyg po 5 min. Fart:-):-):-)
Aleksia długo Cie nie było,fajnie że się pojawiłaś :-)

Kurcze zaponiałam która to pisała---jak dziecko raz czy dwa czy nawet trzy posiłek jakiś opuści to nic mu nie będzie-samo wie czy potzrebuje czy nie. Nic na siłę.
Agnes przypomniałaś mi, że i ja miałam zęby leczyć. Światłoutwardzalna mi się już prawie wypłukała i trzebaby zęba ratować. No i trzymam kciuki za kupca na wózek.
Beata-ja mam przyjaciela geya i to jest skarb. A jeśli chodzi o fora-są i to bardzo fajne.

Oliwka daje mi dziś popalić, dobrze że ten dzień powoli się kończy.
Obiadu Oliwka nie chciała zjeść,puściła focha,więc poszła na głodnego spać, po spaniu też nie chciała jeść.W końcu zjadła dopiero po 17.00 same ziemniaki i trochę gotowanej marchewki,ryby nie ruszyła-zrobiła mi na złość :tak: pluła nią :-D:-D:-D

i w ogóle cały dzień jest nieznośna,nic jej się nie podoba.Na każdy mój sprzeciw robi histerię,cały czas tylko mama i mama.Ma chyba zły dzień.
Teraz ogląda dobranockę na TV1 - Kubuś Puchatek i zjadła całą kromkę chlebka z białym serkiem.Pewnie kaszki mi już nie zje a może......

luna665 no u tego lekarza gdzie byłam to nawet zaswiadczenie do pracy położna miała problem wypisać a jak coś tyko napomsknęłam o l4 to powiedziała, że nie jestem chora i że tak od niczego lekarze nei wypisją l4... :-D WCALE nie sugerowała że chce dodatkową kasę za to :-) Ja sobie jeszcze miesiąc dwa popracuję, a potem idę sobie odpoczywać przed ciężkimi miesiącami :happy:

luna665 no u tego lekarza gdzie byłam to nawet zaswiadczenie do pracy był rpblem wypisać a jak coś tyko napomsknęłam o l4 to połozna powiedziała, że nie jestem chora i że tak od niczego lekarze nei wypisją l4... :-D WCALE nie sugerowała że chce dodatkową kasę za to :-) Ja sobie jeszcze miesiąc dwa popracuję, a potem idę sobie odpoczywać przed ciężkimi miesiącami :happy:
i masz rację,pewnie odpoczywaj.ja niestety byłam na przymusowym L4 od 23tyg bo miałam zagrożona ciąże.

reklama
Medeuska mówię Ci zmień lekarza. Stres w ciąży jest niewskazany więc tym się kieruj jakby co. Kto Cie sprawdzi? Nikt!

Do góry