To jeszcze troszeczke:-)To juz tak szybciutko zleci;-):-)Tak szczerze powiedziawszy to nie wiem. Siedzi do 28 kwietnia ale jak go przeniosą to może już w kwietniu na początku będzie w domku
reklama
tak z allegro,napisał mi w e-mailu ze jest zainteresowany ale przed kupnem chce go zobaczyć na żywo.troche szkoda mi go sprzedawać ale po co ma stać i miejsce zajmowaćDo AngliiA na jak długo to nie wiem ale czesto bedziemy sie widywali;-)bo albo my bedziemy tam latac albo M do Polski
A ja nie bede miała czasu zeby o czyms takim myslec
AGNES
A ten kupiec to z allegroMoze kupi ten wozek bo jest fajny
B
Beata1988
Gość
Bardzo szybko zleciało mi pół roku. Ale końcówki zawsze się dłużą
zanim się obejrzysz a bedzie w domu.szybko zleciTak szczerze powiedziawszy to nie wiem. Siedzi do 28 kwietnia ale jak go przeniosą to może już w kwietniu na początku będzie w domku
niestety końcówki zawsze są najgorszeBardzo szybko zleciało mi pół roku. Ale końcówki zawsze się dłużą
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam popołudniowo
Zgadzam sie w stu procentach Mój zalicza w roku kilka wyjazdów służbowych, jak bym sie tak miala martwić to chyba bym zwariowała
Helence temperaturka prawie przeszła No ale pójdziemy chyba jutro do lekarza, tak na wszelki
ATRAM i MEDEUSKO witamy
Moj M tez najprowdopodobniej w lipcu wyjedzieI ja sie jakos nie boje;-)Bo gdyby mial cos zrobic to zrobilby to nawet bedac tu na miejscu pilnowany przeze mnie:-)
Zgadzam sie w stu procentach Mój zalicza w roku kilka wyjazdów służbowych, jak bym sie tak miala martwić to chyba bym zwariowała
Helence temperaturka prawie przeszła No ale pójdziemy chyba jutro do lekarza, tak na wszelki
ATRAM i MEDEUSKO witamy
B
Beata1988
Gość
No oby oby. Już mam dosyć siedzenia w domu z dzieckiem
reklama
Podziel się: