reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chwilke mnie nie było i już tyle czytania...;-)

Tak, lekarza zmieniam na pewno, w sumie poszłam do tej babki prywatnie nie wiedząc jak tam jest tylko dlatego, że musiałam iśc w miarę szybko, to juz 9 tydzień, bo wcześnej jakoś nie było czasu-praca szkoła i inne takie... :-( a lekarz do którego chciałam iść dopiero będzie od kwietna...

Babka przyjmowala po kolei wsystkich co 2-3 minuty żeby tylko jak najwięcej kasy zgarnąc, gdybym sie nie upomniała, zaswiadczenia ,że jestem w ciązy do pracy bym nie dostała, o badania jakie mam zrobić też sama pytalam... :crazy:

Powiem Wam, że juz się nie mogę doczekać, az będę sobie siedzieć w domku z dzidzią i będe miała choć trochę czasu żeby posprzatac w domu.. teraz ciągle pracuję 12 h dziennie, mam 1-2 dni wtygodniu wolne a tak przychodze do domu o 22 to juz na nic siły ochoty i czasu:)... pracuje też w weekendy i mieszkanko wyglada czasem strasznie, bo mój A. oczywiście sam nie potrafi nic ogarnąć pomimo, że ma wiecej czasu ode mnie:-D

reklama
A ja szukam na allefro firanki do Dominika ale jakos nie moge znalesc:szok:
Zazyczył sobie z zygzakiem mcguinem

Mojej siostry syn ma fioła na punkcie zygzaka mcguin, ogląda bajki,ma auta,posciel,piórnik ,plecak normalnie wszystko.:-D:-D:-D:-D:-D

tak wstawiałam fotki pare dni temu,jak zrobie aparatem to wstawię niebawem:tak:

Dziewczyny robiłam badania okresowe, chodzę na rehabilitację codziennie :crazy::rofl2: kurcze ciagle mi czasu brakowało wszystko biegiem:-);-) jutro jadę tylko odebrać i podbić ksiażeczkę, w środe po zwolnienie i już na 1000% będę z Wami na bierząco:-):tak: powysyłałam Wam dziewczyny zaproszenia na nk, o kim zapomniałam to dobijajcie się ok?? cieszę się , ze jestem z Wami:-);-) muszę poczytać co napisałyście, dam radę???:rofl2::rofl2::rofl2:

Mojej siostry syn ma fioła na punkcie zygzaka mcguin, ogląda bajki,ma auta,posciel,piórnik ,plecak normalnie wszystko.:-D:-D:-D:-D:-D

tak wstawiałam fotki pare dni temu,jak zrobie aparatem to wstawię niebawem:tak:
No to przegapilam te fotki:zawstydzona/y:
Moj Dominik tez ma bzika na punkcie zygzaka.M asamochody,portfel,notesy,bluze itdNo i firanke kupie z zygzakiem a dywan chce ze spidermanem

reklama
Do góry