reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Kunda ja mam 20 szt tych 30 cm i chiba jeszcze za malo, bo JAsko raczkuje a na tych puzlach to tylko sie bawi
L4dY-bIrd
doula
izabellka ..ja niekonsultuje .Pochodz po sklepach i looknij co jest w słoiczkach od 4 miesiąca
qrcze a ty karmisz piersią ??
Jak tak to jeszcze zawczesnie na urozmaicenie menu :
ale jak sztucznym to spokojnie mzesz zaczac podawac ..np.marchewke najpier ..potem z jabłuszkiem itp.
qrcze a ty karmisz piersią ??
Jak tak to jeszcze zawczesnie na urozmaicenie menu :
ale jak sztucznym to spokojnie mzesz zaczac podawac ..np.marchewke najpier ..potem z jabłuszkiem itp.
Izabelka mi lekarz zalecił wprowadzanie soczku i deserku, potem konsultowałam ale teraz juz nie bo coraz wiecej wprowadzam.
Najwczesniej to mozna dac jabłuszko i marchewke, ja dawałam soczek najpierw jeden, potem drugi a na koniec mieszany.
Najwczesniej to mozna dac jabłuszko i marchewke, ja dawałam soczek najpierw jeden, potem drugi a na koniec mieszany.
witajcie!!!
gratulacje dla Jasia!!! - oby tak dalej...
Idziemy dziś z Krzymulem do kina na "Jabłka Adama" - ciekawe jak to będzie ... :
gratulacje dla Jasia!!! - oby tak dalej...
;D ;D ;Dshoomna_a pisze:Może jej się okres zbliża??
Idziemy dziś z Krzymulem do kina na "Jabłka Adama" - ciekawe jak to będzie ... :
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam! cholera nie dacie napisac! tu jak sie siada to trza czytac!~!
lady gratulacje dla jasia
kunda zalezy jak macio duzo miejcsa potrzebuje ja np mam 3 paczki w kazdej po 5 szt i mysle ze musze kupic 4 zeby wlasnie bylo 20 sztuk.
lady gratulacje dla jasia
kunda zalezy jak macio duzo miejcsa potrzebuje ja np mam 3 paczki w kazdej po 5 szt i mysle ze musze kupic 4 zeby wlasnie bylo 20 sztuk.
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc baby
chmorzyska u Nas starszne, pogoda blllleeeee
izabelka ja tez nie konsultowalam, ale moj Kuba byl i jest jeszcze cycusiowy, wiec pierwsze zeczy dawalam mu jak mial 5,5 miesiaca...........
popatrz na sloiczki jak moju lady, ale One sa po 4 miesiacu czyli jak dziecko skonczy juz 5..................albo najlepiej poradz sie pediatry!!!
pycha witaj spowrotem..............
chmorzyska u Nas starszne, pogoda blllleeeee
izabelka ja tez nie konsultowalam, ale moj Kuba byl i jest jeszcze cycusiowy, wiec pierwsze zeczy dawalam mu jak mial 5,5 miesiaca...........
popatrz na sloiczki jak moju lady, ale One sa po 4 miesiacu czyli jak dziecko skonczy juz 5..................albo najlepiej poradz sie pediatry!!!
pycha witaj spowrotem..............
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
pycha witaj!!!!!!!!!!!! qrcze ale ci tu dlugo nie bylo!!!!!!!!!
Podziel się: