reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczynki czy jak wprowadzałyście dzieciom coś to najpierw się konsultowałyście z pediatrą? wczoraj zapomniałam spytać, czy nie jest za wcześnie i co bym mogła dać jakby co :)

izabellka ..ja niekonsultuje .Pochodz po sklepach i looknij co jest w słoiczkach od 4 miesiąca:)

qrcze a ty karmisz piersią ??
Jak tak to jeszcze zawczesnie na urozmaicenie menu ::)
ale jak sztucznym to spokojnie mzesz zaczac podawac ..np.marchewke najpier ..potem z jabłuszkiem itp.

Izabelka mi lekarz zalecił wprowadzanie soczku i deserku, potem konsultowałam ale teraz juz nie bo coraz wiecej wprowadzam.
Najwczesniej to mozna dac jabłuszko i marchewke, ja dawałam soczek najpierw jeden, potem drugi a na koniec mieszany.

Shoomna moj tez dzis troche marudny siedzi to wygina sie do lezenia, lezy to marudzi aby go wzias, teraz go połozeyłam to sie zajał zabawkami :D

witajcie!!!
gratulacje dla Jasia!!! - oby tak dalej...

shoomna_a pisze:
Może jej się okres zbliża??
;D  ;D  ;D

Idziemy dziś z Krzymulem do kina na "Jabłka Adama" - ciekawe jak to będzie ...  ::)

witam! cholera nie dacie napisac! tu jak sie siada to trza czytac!~!
lady gratulacje dla jasia
kunda zalezy jak macio duzo miejcsa potrzebuje ja np mam 3 paczki w kazdej po 5 szt i mysle ze musze kupic 4 zeby wlasnie bylo 20 sztuk.

czesc baby :)

chmorzyska u Nas starszne, pogoda blllleeeee

izabelka
ja tez nie konsultowalam, ale moj Kuba byl i jest jeszcze cycusiowy, wiec pierwsze zeczy dawalam mu jak mial 5,5 miesiaca...........
popatrz na sloiczki jak moju lady, ale One sa po 4 miesiacu czyli jak dziecko skonczy juz 5..................albo najlepiej poradz sie pediatry!!!

pycha
witaj spowrotem..............

reklama
Do góry