reklama
Moja oLiwka juz nie spi,nie chciała.Przestałą spać jakieś 2 mies temu.Bo ograniczały jej ruchy a ona w nocy to robi takie akrobacje w tym łóżeczku że szok.A spiworek jej przeszkadzał, więc sie budziła kilka razy w nocy i płakała.więc przestałąm jj zakładać i teraz spi jak jej wygodnie.
Moje na poczatku tez nie chcialy

anka26_x_07
Mama Laury :)
Musze przyznac ze spiworki sa o tyle fajne ze matka nie musi wstawac i przykrywac dzieci, nie zarzuca sobie niczego na glowe
wiec jest to praktyczne.Od znajomej corka spi w spiworku i jest zadowolona bo spi cala noc

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwlasnie moje dziewczynki uslyszaly szczekajacego psa na dworze i obydwie stoja przy otwartym oknie i szczekaja:-d:-d:-d
anka26_x_07
Moja oLiwka juz nie spi,nie chciała.Przestałą spać jakieś 2 mies temu.Bo ograniczały jej ruchy a ona w nocy to robi takie akrobacje w tym łóżeczku że szok.A spiworek jej przeszkadzał, więc sie budziła kilka razy w nocy i płakała.więc przestałąm jj zakładać i teraz spi jak jej wygodnie.
U nas to samo
anka26_x_07
Wlasnie moje dziewczynki uslyszaly szczekajacego psa na dworze i obydwie stoja przy otwartym oknie i szczekaja![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Wlasnie moje dziewczynki uslyszaly szczekajacego psa na dworze i obydwie stoja przy otwartym oknie i szczekaja![]()
A nie zimno im jak stoją przy otwartym oknie

anka26_x_07
A nie zimno im jak stoją przy otwartym oknie![]()
a juz myslalam ze zasnelas przed kompem

Musze przyznac ze spiworki sa o tyle fajne ze matka nie musi wstawac i przykrywac dzieci, nie zarzuca sobie niczego na glowewiec jest to praktyczne.Od znajomej corka spi w spiworku i jest zadowolona bo spi cala noc
![]()
Moje tez spai cala noc i nie musze do nich wstawac co Je uslysze.No ale dzisiaj spiworki sie piora wiec pewnie sie nie wyspie
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
a juz myslalam ze zasnelas przed kompem![]()
A nie usnełam tylko sie zapatrzyłam na film

Podziel się: