reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ale w moi pryzpadku jak zacznę chodzić na solarke to jestem juz uzależniona.miałąm już tak z 2 lata temu,ciągle mnie tam coś ciągnie.Poleżeć sobie w ciepełku -super
Solarium uzaleznia tak samo jak BB zawsze sie wraca chocby na chwilke

No gdzie jesteście
Ale w moi pryzpadku jak zacznę chodzić na solarke to jestem juz uzależniona.miałąm już tak z 2 lata temu,ciągle mnie tam coś ciągnie.Poleżeć sobie w ciepełku -super
Ja staram sie zawsze isc tak 5-6 razy z rzedu a potem przerwa i tak w kolko;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja w przerwie filmu 
widze ze forum juz dziala i cale szczescie
Agnes wspolczuje krzyku ale tak dzieci sprawdzaja ile moga u swoich rodzicow
) Lali wie ze jak jest tata to moze wiecej ale mojego opiepszylam i teraz juz wie ze jak klade Laure to moze jej dac buziaka i ma wyjsc z sypialni
Dowikla na boso i z gola dupka dzieci uwielbiaja
Ja na solke to po 12 minut
)
Wiktoria masz racje uzaleznia
Laura zaraz idzie spac a ja bede miala spokojny wieczorek
widze ze forum juz dziala i cale szczescie
Agnes wspolczuje krzyku ale tak dzieci sprawdzaja ile moga u swoich rodzicow

Dowikla na boso i z gola dupka dzieci uwielbiaja

Wiktoria masz racje uzaleznia

Laura zaraz idzie spac a ja bede miala spokojny wieczorek
Solarium uzaleznia tak samo jak BB zawsze sie wraca chocby na chwilke
No gdzie jesteście
Uzaleznia,uzaleznia

Bo im bardziej jestem opalona tym wydaje mi sie ze jestem bledsza

anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja staram sie zawsze isc tak 5-6 razy z rzedu a potem przerwa i tak w kolko;-)
dzien po dniu

dzien po dniu![]()
Raczej tak;-)
Dziś w gazecie bodajże Wyborczej przeczytałam coś strasznego.Do tej pory nie mogę w to uwierzyć.to stało się gdzieś na wsi.Kobieta wzięła ze sobą brudne wiadro,wyszła na dwór,urodziła synka.zadżgała go kilkunastoma ciosami nożem-ciało było doszczętnie zmaskrowane.wzięła wrzuciła dziecko do tego wiadra przeszła gdzieś na drugą stronę i wyrzuciła pod drzewo jak smieci.rzuciły się na to ciało dziecka wiejskie wygłodniałe psy.I zaczęły jeść.......
Normalnie nie wiem jak tak można zrobić,powinna istnieć kara smierci za takie czyny.
Normalnie nie wiem jak tak można zrobić,powinna istnieć kara smierci za takie czyny.
coś w tym jestUzaleznia,uzaleznia
Bo im bardziej jestem opalona tym wydaje mi sie ze jestem bledsza![]()

reklama
wreszcie usnęła,usypiała prawie godzinę a darła się 20minut.Podeszłam do niej pogłąskałm chwile po głowie i pleckahch jak się uspokoiła to odeszłam i usnęła.Jaka ulga.
Tylko najgorsze jest to że jeżeli M z nia zostanie to nie będzie potrafił ja uspić bez smoka.
Tylko najgorsze jest to że jeżeli M z nia zostanie to nie będzie potrafił ja uspić bez smoka.
Podziel się: