reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malutka ja zawsze lubiłam być w ruchu i jak coś takiego w naszej dziurze zorganizują to idę,poza tym uwielbiam pływać a nauczyłam się sama :laugh:
Jak byłam mała to zawsze mnie gdzieś nosiło a moja mama nigdzie mnie nie chciała zabierac to teraz nadrabiam :laugh:

Wiece razy milam okazje isc na besen- ale sie wstydze- wiem ze to glopie ale tak jest
Moze dzis uda ni sie kostium przymierzyc i ocenie czy sie nadaje i wreszcie sie wybiore- moze Jasio wezne??

Ja dzis pizze zrobię ale to póżniej jak chłop wstanie po po nocce jest i on jak się obudzi to noe je  dopiero po godzince czy dwóch

Malutka czego ty się wstydzisz korzystaj z życia a nie takimi pierdołami sie przejmować i Jasia weż ze sobą a i męża tez weż żeby z Jasiem popływał,a ty popływaj porzadnie az poczujesz że zyjesz ;D :laugh:

ja tez sie wybieram na basen oczywiscie z hubciem on juz byl ale teraz nie wiem czy moge bo chory znowu ma oskrzela!!!! a nam basen zalecony jako cwiczenia!

reklama
Do góry