reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
narazie nic nie mowie m
bo dla mnie troche drogo ale coz jedyne takie:-D:-D:-D
zarobilam na tipsach wiec moge zaszalec :-):-):-)

Witajcie porannie :-):-):-)
nie było mnie wczoraj, a tu już tyle było do nadrobienia:-);-) dziewczyny ale produkujecie szybciutko:-);-)
Ja byłam wczoraj u Neurologa ( kontrolnie) potem u ortopedy :-( dziewczyny szwankuje mi biodro:crazy::crazy::crazy: 26 marca będę miała resonans magnetyczny:-:)-:)-( już się boję :-:)-( a tak pozatym to wszystko ok:tak::-) mały zdrowy:-) mąż taki dobry dla mnie ale ja wszystko narazie na dystans:-);-):-) ale widzę ze głupio mu teraz w tej całej sytuacji:-);-):-)
lecę pod prysznic i jak mały wstanie to wrócę do Was Kochaniutkie.
Dziękuję Wam za wsparcie:-);-):-) miłego dzionka:-);-)

Czesc dziewcyny ależ jestem nie wyspana :baffled:dzieci wstały już o 06;00:crazy::szok::angry:
no i Martynka sie poubierała i już poszła do babci na bajki nawet sniadania nie zjadła ale ide sie poubierac i zawołam ją żeby coś zjadła:tak:no a koło południa wezme ją na saneczki .No to lece później zajże.MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZE:-):-)

Witam
Nocka troszkę lepsza, ale i tak kiepsko się wyspałam
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.

Mam nadzieję, że śniły się wam paskudztwa. Ale prosiłyście, ja obiecałam więc słowa dotrzymałam.

U was też taka paskudna plucha za oknem? Aż się z wyrka zwlec nie chciało.Bąbla przebrałam puściłam, wolno i sama zawinęłam się jeszcze na pół minutki.

DZiewczyny, moja Witusia ma już ponad rok i chyba czas wielki uczyć na nocnik. Jak Wy się do tego zabierałyście?

Witam
Nocka troszkę lepsza, ale i tak kiepsko się wyspałam
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.

Moja córa jak była w tym wieku co twoja to budziła sie 2 razy ale ona jadła cyca a jak przestała jasc już cycusia to jeszcze jakiś czas sie budziła i dawałam jej sie napić.:-)A teraz ma 3 latka i przesypia całą noc.Może poprostu trzeba jej dać więcej czasu i będzie przesypiać całe noce.:baffled::rofl2:

reklama
Do góry