reklama
A
Aleksia123
Gość
Witajcie porannie :-):-):-)
nie było mnie wczoraj, a tu już tyle było do nadrobienia:-);-) dziewczyny ale produkujecie szybciutko:-);-)
Ja byłam wczoraj u Neurologa ( kontrolnie) potem u ortopedy :-( dziewczyny szwankuje mi biodro

26 marca będę miała resonans magnetyczny:-
-
-( już się boję :-
-( a tak pozatym to wszystko ok
:-) mały zdrowy:-) mąż taki dobry dla mnie ale ja wszystko narazie na dystans:-);-):-) ale widzę ze głupio mu teraz w tej całej sytuacji:-);-):-)
lecę pod prysznic i jak mały wstanie to wrócę do Was Kochaniutkie.
Dziękuję Wam za wsparcie:-);-):-) miłego dzionka:-);-)
nie było mnie wczoraj, a tu już tyle było do nadrobienia:-);-) dziewczyny ale produkujecie szybciutko:-);-)
Ja byłam wczoraj u Neurologa ( kontrolnie) potem u ortopedy :-( dziewczyny szwankuje mi biodro

lecę pod prysznic i jak mały wstanie to wrócę do Was Kochaniutkie.
Dziękuję Wam za wsparcie:-);-):-) miłego dzionka:-);-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Czesc dziewcyny ależ jestem nie wyspana
dzieci wstały już o 06;00

no i Martynka sie poubierała i już poszła do babci na bajki nawet sniadania nie zjadła ale ide sie poubierac i zawołam ją żeby coś zjadła
no a koło południa wezme ją na saneczki .No to lece później zajże.MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZE:-):-)

no i Martynka sie poubierała i już poszła do babci na bajki nawet sniadania nie zjadła ale ide sie poubierac i zawołam ją żeby coś zjadła

luna665
Mama grudniowa 2007
Witam
Nocka troszkę lepsza, ale i tak kiepsko się wyspałam
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.
Zrobiłam tak, jak radziłaś, gęsta kaszka na noc, żeby się w nocy nie budziła, ale to nic nie dało. Dojadła sobie jeszcze na wieczór biszkopcika, paróweczkę a i tak w nocy obudziła się na mleko i herbatkę. Taki los, jak mus to mus. Widać jej potrzeba.
luna665
Mama grudniowa 2007
Mam nadzieję, że śniły się wam paskudztwa. Ale prosiłyście, ja obiecałam więc słowa dotrzymałam.
U was też taka paskudna plucha za oknem? Aż się z wyrka zwlec nie chciało.Bąbla przebrałam puściłam, wolno i sama zawinęłam się jeszcze na pół minutki.
DZiewczyny, moja Witusia ma już ponad rok i chyba czas wielki uczyć na nocnik. Jak Wy się do tego zabierałyście?
U was też taka paskudna plucha za oknem? Aż się z wyrka zwlec nie chciało.Bąbla przebrałam puściłam, wolno i sama zawinęłam się jeszcze na pół minutki.
DZiewczyny, moja Witusia ma już ponad rok i chyba czas wielki uczyć na nocnik. Jak Wy się do tego zabierałyście?
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam
Moja córa jak była w tym wieku co twoja to budziła sie 2 razy ale ona jadła cyca a jak przestała jasc już cycusia to jeszcze jakiś czas sie budziła i dawałam jej sie napić.:-)A teraz ma 3 latka i przesypia całą noc.Może poprostu trzeba jej dać więcej czasu i będzie przesypiać całe noce.

reklama
A
Aleksia123
Gość
Patrysiu a co takiego drogiego kupujesz??
Podziel się: