reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobrze dziewczynki ja uciekam. Idę coś zjeść i film mój zaraz będzie :-D:-D:-D Życzę miłego po południa i wieczorka :-):-):-)

Kurczę chciałbym zacząć odzwyczajać oLiwke od smoka.Nie wiem czy juz zacząć czy poczekać jeszcze troszkę.Ma bolesne zabkowanie a przy smoku widzę że jej lżej jak sobie pocycka.Jak uważacie.???

Ja moje male oduczylam 1 stycznia:tak::tak::tak:To bylo takie noworoczne postanowienie-koniec z dydusiami;-):-)
Obcielam im koncowki od smoczkow na Ich oczach i powiedzialam ze didi maja ała:tak:i juz ich nie chcialy;-)
Chyba dwie pierwsze noce plakaly ale to dlatego ze didi maja ała i wyrzucaly je.A teraz to juz zapomnialy o nich,a dwa cale do dzisiaj leza na barku:szok:;-)

Mojej znajomej corka do 4 roku zycia miala smoka i zgryz ma straszny:no:
Dlatego ja moje chcialam odzwyczaic jak najszybciej

Tylko on się nie umawia ale wchodzi na zboczone strony i przesyła sobie na telefon!!! Jak mu ostatnio napisałam że mi się to nie podoba i że sobie nie życzę żeby moje i dziecka zdjęcia były pomiędzy tym. On miał chyba ponad 50 zdjęć i filmików!!! Tak go ochrzaniłam że stwierdził że mam rację!!! No normalnie gorzej niż dziecko:crazy:
Mój M kiedys też oglądał ale tylko dlatego zebym była o niego zazdrosna albo mówi takie docinki ze np. moja kolezanka jest laska albo że ona ma fajne cy.........i albo t.........łek.A ja jestem strasznie na to zła i mówie mu że mógł sie z nią ożenic a nie zemną no i wtedy mówi że żartował i że tylko ja sie mu podobam.Ale chociaż wiem że on w żartach to mówi to mi jest przykro bo już nie mam takiej fajnej figurki i wiem dobrze o tym.Ale czas odstawić słodycze i zacząć cwiczyć:rofl2::-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny!!! Moje pity muszą chyba jeszcze troche poczekać, zajęłam się obiadem i jakoś o nich zapomniałam:baffled::baffled::baffled: może wieczorem do nich siądę.
Piszecie jak szalone:rofl2::rofl2::rofl2:
Agnes właśnie pojawiło się zdjęcie Twojej niuni na górze:-D:-D:-D Moja Misia jakoś sama zrezygnowała ze smoka, ja jej wpychałam żeby nie płakała a ona tfu i nie ma, miała ok. 1,5 roku może trochę mniej
Wiktoria walcz z tym smokiem bo szkoda ząbków

Do góry