reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobra dziewczyny :-)zmykam troszke bo maludy sie obudzily:tak:
Teraz musze zalozyc im kapcie no i wylozyc obiadek:tak::tak::tak:

reklama
Nie mogę się nadziwić mojej podzielności uwagi! Piszę na 2 wątkach, 5 okien w tle otwartych i jeszcze swoje dokumenty mam pootwierane i uzupełniam ćwiczenia dla moich uczniów. :szok:
No ale muszę chyba się do kuchni wynieść! Na obiad panga, która już się rozmroziła!
Miłego popołudnia! Mam nadzieję, że dziś się załapię na wieczorne ploteczki! :tak:

Nie no nie źle :-D:-D:-D u mnie nigdy to się nie zdarzyło żeby któraś z sióstr ściągała majty hehe:-):-):-)
A mi dziecko wisi na rękach. Jak zwykle krzywo śpi

Wiktoria ja też mu mówię i tłumaczę że ja mam tylko jego jedynego i jednego, ze On i Igorek to moje dwa szczęścia ale ktoś mu nagadał głupot, że na internecie baby miłości szukają i tak się na mnie wściekał międzyinnymi i o ten internet, dopiero wczoraj sie przyznał:-):-) ale wariat jeden:-);-) ja posprzątam zjemy sniadanko i też wrócę później do was:-);-):-) buziolki papatki:-);-)

Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżył :no:przyjedzie to zobaczy.:-)
Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.

Kobitki, link do mapy jest na końcu mojej sygnatury, pod suwaczkami :rofl2:

Mapy Google

Ja się zacukałam, odświeżałam stronę i odświeżałam, a tu nikt nic nie pisze, a okazało się, że się strona skończyła i wystarczyło przewinąć na następną :baffled::rofl2:

Mój M też myśli że ja sie umawiam przez internet z inymi chłopakami pierwsze był zły że zapisałam sie na NK ale jak zobaczył o co chodzi w naszej klasie to mu przeszło.Ale pare dni temu powiedziałam mu przez telefon że pisze z wami na forum oczywiście nie uwieżył :no:przyjedzie to zobaczy.:-)
Ja sobie teraz pije kawke Kamilek spi a Martynka maluje.

A u mnie jest odwrotnie!!!

reklama
Do góry