reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiktoria myslę że Martynka jest juz na tyle duża że powinna zrozumieć że czas juz pożegnać się ze smokiem.Zreszta to troche dziwnie wyglada żeby 3 letnie dziecko smoka jeszcze ciągnęło.Mozecie razem pozegnać się ze smokiem niech Martynka w sklepie wybierze sobie za to przytulanke która będzie sie jej podobać.No niestety moje dziecko jest za małe na takie rozumowanie, ale myslę że jak zabiore jej smoka to od razu ,nie będe jej dawkować.Popłacze pare dni ale sie przyzwyczai.:tak:

reklama
Mój M kiedys też oglądał ale tylko dlatego zebym była o niego zazdrosna albo mówi takie docinki ze np. moja kolezanka jest laska albo że ona ma fajne cy.........i albo t.........łek.A ja jestem strasznie na to zła i mówie mu że mógł sie z nią ożenic a nie zemną no i wtedy mówi że żartował i że tylko ja sie mu podobam.Ale chociaż wiem że on w żartach to mówi to mi jest przykro bo już nie mam takiej fajnej figurki i wiem dobrze o tym.Ale czas odstawić słodycze i zacząć cwiczyć:rofl2::-D:-D

Wiktoria nie ma faceta ktory nie patrzylby na inne kobiety:tak::tak::tak:Taka juz jest ich natura;-)Jak ja mojemu M powiedzialam ze jade z siostra i z dziecmi nad morze to mi powiedzial ze zrobi sobie fajna imprezke w domu w tym czasie i zaprosi sobie 6 bab:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ja sie z tego poprostu smieje:tak::tak::tak::-)
Pamietaj pies ktory duzo szczeka malo gryzie:tak::tak::tak:

No ona ma już popsute ząbki 1i2 to już niema znaczy jednej jedynki ale pozostałe ma dobre.Ale mojej szwagierki córka nie cycała smoka a ma więcej zębów popsutych :szok::szok:
Dowikła no mój patrzy i mówi ale babek by nie zaprosił a jak bym chciała gdzies dalej jechać z dziecmi to by mnie nie póśćił i pojechał by z nami bo bał by sie ze poznam kogoś.hahah a niech sie troche poboji

Ostatnia edycja:
No ona ma już popsute ząbki 1i2 to już niema znaczy jednej jedynki ale pozostałe ma dobre.Ale mojej szwagierki córka nie cycała smoka a ma więcej zębów popsutych :szok::szok:

Ja mam bzika na punkcie zebow moich dzieci:tak::tak::tak:
Myłam im zeby od kiedy wyszedl im pierwszy;-)Pamietam ze jak Dominik byl maly i wydawalo mi sie ze robi sie Jemu dziurka w jedynce to na dworze co chwile sie zatrzymywalam ,otwieralam Jemu gebe i zagladalam w nia:-D
No ale to na szczescie nie byla dziurka

MAMA HELENKI:-)
Jak to sie robi ze z kogos wypowiedzi mozna zacytowac tylko czesc:confused:
Glowie sie nad tym od kiedy jestem na BB i nadal nie mam pojecia:szok:

No my też myjemy ząbki ale Martynka miała 2 razy podawane żelazo a podobno po nim psują sie ząbki.
A synuś siedzi sobie na fotelu i wcina kolorowe chrupki cały jest wybabrany nimi:szok::-D:-D
Ja nie wiem jak można do jednej odpowiedzi zacytować dwa cytaty.

czasem samo mycie zębów to za mało, Misia ma dziurawe obie górne czwórki, jedną można jeszcze lapisować ale druga już do wyrwania:szok::szok::szok: i co z tego, że myjemy zęby dwa razy dziennie i chodzimy do dentysty, teraz zmieniłam jej stomatologa bo skąd takie dziury?

reklama
MAMA HELENKI:-)
Jak to sie robi ze z kogos wypowiedzi mozna zacytowac tylko czesc:confused:
Glowie sie nad tym od kiedy jestem na BB i nadal nie mam pojecia:szok:

klikasz cytuj i ci wysjakuje okienko, a tam w kwadratowych nawiasach quote i nick, ana koncu /quote. Te napisy rozpoczynaja i koncza cytat w jezyku programowania. A to co miedzy nimi możesz dowolnie zmodyfikować. Ja wycinam tylko to co chce zacytować, a za reszte wstawiam trzy kropki, żeby było wiadomo, że to tylko część cytuję :-D

Jasne, czy niebardzo??

Do góry