reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej to jest wlasnie moja SETNA wiadomosc moje mile panie! z tej okazji przygotowalam niespodzianke i mam nadzieje ze wreszcie sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to juz wiem i moge wam wklejac za kazdym razem jak pisze! (do wyczerpania zapasow)!!!!!!!!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
a tam madra rierdola i juz!!!!!! wy mi mowicie a ja klikam i klikam! ale teraz musze uciekac bo hipol sie obudzil! caluski! (do puzniejhahaha!)
Pycha
mama Mai i Marty
hej hej amy po spacerku połączonym z zakupami
jesli chodzi o obiadek to mężus mnie dziś namówił na kebaba - super, jedyne co trzebabyło zrobić to zjeść ;D
przed chwilą odwiedziły nas ciotki Mai (kuzynki męża), jedna nawet nie chciała zbytnio sie patrzeć na mała, bo się bała, że się zapatrzy :laugh:
a teraz mężuś przebiera Majeczkę, a ja mam chwilkę na BB,
a na ostatki nie mamy żadnych planów, bo szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, ze to już dziś
A to ja z moja kruszynką
A tak Maja podnosi łepek
jesli chodzi o obiadek to mężus mnie dziś namówił na kebaba - super, jedyne co trzebabyło zrobić to zjeść ;D
przed chwilą odwiedziły nas ciotki Mai (kuzynki męża), jedna nawet nie chciała zbytnio sie patrzeć na mała, bo się bała, że się zapatrzy :laugh:
a teraz mężuś przebiera Majeczkę, a ja mam chwilkę na BB,
a na ostatki nie mamy żadnych planów, bo szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, ze to już dziś
A to ja z moja kruszynką
A tak Maja podnosi łepek
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej huebert juz nakarmiony mam jeszcze minutke bo musi posiedziec po jedzonku. my chyba tez zostaniemy w domciu, moze wybiezemy sie na piwko do baru znajomego a jak nie to filmy pepsi i jakies dobre zarcie!
reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
pewnie imprezujecie? ja nie i chyba sie jednak nie zanosi na wyjscie, beda filmy. szkoda, ale z drugiej strony nie chce sie dupy z domu ruszac!
Podziel się: