reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my winko wypilismy wczoraj smaczniutkie było.
Tez już po sniadanku a na obiadek do mamusi ;D
dziewczyny mam pytanie :
KIEDY WRESZCIE BĘDZIE WIOSNA bo już doczekać się nie mogę. spacerku mi się chce :)

reklama
oj ja też zwłaszcza ze u mnie slisko jak nie wiem co :(

A ja byłam już w kościółku załatwić chrzes Macia. Ksiądz mi bardzo trudne pytania zadawał - ile chrzestni maja lat? A ja wiem tylko jaka jest róznica ze mną wiec musiałam liczyć :D

My też iść musimy, a kiedy masz chrzest my w swieta 16-17 kwietnia bo nie wiem kiedy dokładnie ::)

Ato mój skarb największy troszkę się pomęczyłam i to nie takie trudne z tymi zdjęciami.My już dawno po chrzcinach,bardzo miałam tremę ale ksiądz bardzo na luzie i jakoś to poszło

baby5uq.jpg

Emilia ma za tydzień roczek tzn 2 marca dokładnie a 4 wyprawiamy to cały tydzień mam już z głowy muszę krokieciki zrobić zamrorzę sobie i już będą ,sałatkę jakieś 2 placki a resztę teściowa pomoże to jakoś to będzie.
dziś na obiad rybkę mam PANGA się nazywa naprawdę dobra a do tego ziemniaczki zapiekane ze śmietanką i serem.Oj pycha.

Noelia mnam mniam pyszny obiadek ci się szykuje ;D

Chrzciny robiny w swiata, w drugi dzień.

reklama
Do góry