reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez anabuba mam cieplo w domku ale czuje ze mnie nrmalnie zimno a tak nie chce mi sie isc po bluze :sorry2:
wiewioreczka - ja nie mialam tego typu problemu bo maly tylko 2 razy mial kolke a raz bolal go brzuch ... a wcinalam wszystko na co mialam ochote ... no prawie ;-)

wiewióreczka moja Oliwka tez miałą czasem kolki, zaczęły sie od 3 tyg,prywatny lekarz polecił mi kropelki esputicon- sa rewelacyjne.Są bez recepty,kupisz je w każdej aptece.Spróbuj naprawde działają.

Męczą go też bąki:-( strasznie sie napina jak ma je puszcza, a po widze na jego twarzyczce ulge, czy to tez jest spowodowane moja złą dieta?
Jeżeli za duzo pyatm to piszcie, jeszcze nigdy nie byłam na żadnym forum, wię jestem zielona.

wiewióreczka moja Oliwka tez miałą czasem kolki, zaczęły sie od 3 tyg,prywatny lekarz polecił mi kropelki esputicon- sa rewelacyjne.Są bez recepty,kupisz je w każdej aptece.Spróbuj naprawde działają.

moja kolezanka je podawała synkowi i tez działały.a co najlepsze ze on od samego początku był na sztucznym mleku i tez miał kolki.
a tak w ogól eto ja nie wiem,jak mozna nawet nie spróbowac karmic.wiecie,przystawiła go dosłownie 2razy do piersi po czym swtierdziła że ma płaskie brodawki i nie bedzie dalej próbowac:no:

niektóre dzieci tak maja ze sie musza "spiac" zeby baka sobie puscic. Niekoniecznie zla dieta. Moze po prostu ma i tyle. To samo musi przejsc, mozna tylko mu ulzyc. No niestety tak to jest

A ja jutro idę z OLiwka na szczepienie.Oj czuje że będzie ciężko,Oliwka strasznie boli się lekarzy,na poprzednim szczepieniu nie dała się nawet zbadać a Tym razem ma 3 kłucia.A tym bardziej że mamy na 15.15 akurat godzina taka kiedy OLiwka smacznie sobie spi.Nie wiem jak mam to zrobić.Będzie jeden wielki krzyk :tak:
tak sobie myślę że obudze ją poprostu jutrop wczesnie rano tak o 6.00 i spróbuje połozyć o 11.00 i powinna być wyspana żeby iść na to szczepienie bo innego rozwiązania nie widzę .Bo jak będzie nie wyspana to ja sobie tego szczepienia nie wyobraża,Oj cięzki mnie czeka jutro dzień.

reklama
Anabuba moja koleżanka tez ma taki problem ale na szczęście próbuje karmić. A jak się można dodać do tej mapy?

Do góry