reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jest tu jeszcze ktos:confused:
Wlasnie skonczylam czytac to co napisalyscie :tak::tak::tak:
A wiec moje dzieci nigdy nie mialy kolek a jadlam doslownie wszystko i do tego pilam cole i fante:-)Po urodzeniu dziewczynek na dzien matki jadlam w szpitalu ciasto z truskawkami i bylo oki:tak::tak::tak:
Kurcze ciekawe co dalej z ALEKSIA.Oby sie dogadali i zeby wszystko skonczylo sie dobrze

reklama
Oliwka znowu zaczyna wariować.Kurczę ona ma tak co wieczór,w dzień jest no dosyć grzeczna czasem jej do głowy przychodzą dziwne pomysły ale jest ok a wieczorem istny diabeł.Biega,wariuje,,muszą być wieczorne tańce,śmiechy chichy- :-D:-D:-D
szalone to moje dziecko

Moi tez najbardziej szaleja wieczorami:tak::tak::tak:Teraz wchodza do szafy i sie w niej zamykaja;-):-)A ile przy tym krzykow i piskow:szok::-)

przeczytałam co napisałyscie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
oj to nie wesoło u aleksi:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
a moje dzieci 2 w pokoju sprząta przed snem bo w pokoju była sodoma i gomora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mamusia ma nerwa więc poszli sprzątać a antek jeszcze szaleje:happy::happy::happy: a o 21 mleczko i lulu:blink::blink::blink:

dowikla ale Ty to masz chyba lepiej,bo dziewczynki są dwie to jakos same się cchyba bawią ze sobą.Nie musisz chyba tak z nimi siedzieć i ciągle ich zabawiać,same znajdują sobie zajęcie.

Bo Oliwka to że jest sama to szybko się nudzi i ciągle wymysla cos nowego że nie nadążam nieraz sprzatać za nią.A czasem ma takie dni paskudne że chce żeby z nia tylko siedzieć i się bawić a w tedy to juz nic przy niej nie dam rady zrobić.

To fakt dziewczynki bawia sie czasami razem i z Dominikiem,ale czesciej sie kloca i bija:szok:Ale nie ejst tak zle bo duzo potrafia sie bawic same:tak::tak::tak:Czasami maja takie dni ze pojecza i chca apa albo musze sie z nimi bawic:-);-)ale to co

Witajcie:)
Mam do was wszystkich ogromną prośbę. Proszę was o zarejestrowanie się za pomocą mojego linka na tej stronce
www.FreeSweetSite.pl
jeśli się zarejestrujecie to moje dzieciaczki dostaną słodycze na święta. Proszę o pomoc gdyż jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i miło by było gdybym mogła jednak na Wielkanoc dać coś dzieciom.

witam ponownie

wlasnie skonczylam czytac co u was sie dzialo przez popoludnie.Moj oblegal kompa wiec nie moglam do was zagladnacd:crazy: Gral sobie w gre
Ale ja czas spedzilam na wyglupach z Laura
jezeli chodzi o nocnik to ciezka sprawa poddalam sie popoludniu jak zrobila siku do nocnika a za 5 minut na podloge za kolejne 20 miut na fotel:-D:-D:-D Chyba za zimno jest i ciagle sika po troche Najlepsze jest to ze nic nie pila:-D:-D

Witam nowa mamusie na forum.Laura nie miala kolek i od poczatku byla na mleczku modyfikowanym:rofl2:Ale slyszalam o infakolu i mozesz juz podawac swojemu brzdacowi mi dala to pielegniarka-znajoma, i mowila ze od 3tyg smialo mozna podawac najlepiej na smoczek i do buzi bo mleczko nie zawsze dziecko wypije cale ale Ty i tak dajesz cycka wiec nie masz tego problemu:rofl2::sorry2:

Agnes widze ze nasze dzieci sa podobne w zachowaniu:))

Patrysia nie ma jak dobra zabawa w wyborowym towarzystwie:tak:Sewciem sie nie przejmuj bo kazde dziecko ma gorszy dzionek:rofl2:

Aleksia napisz co u was:confused:

reklama
Do góry