reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zakręciłam się:rofl2::rofl2:
Wiktoria wszystkiego najlepszego dla Martynki:-):-) Torcik apetyczny:-);-)
Ide poczytać i dopiero wrócę do Was:-);-):tak: bo coś się zakręciłam:-):-)

reklama
Witam się i ja porannie;-)
myszunia przyszalałaś wczoraj ho ho, czasem trzeba się rozerwać tylko we dwoje:tak::tak::tak: a dziecku przecież u dziadków żadna krzywda się nie dzieje, więc wszystko jest ok:-D:-D:-D
A do nas zawitało jakieś choróbsko:crazy::crazy::crazy: Misia kaszle od krtani i już wczoraj była zmieniona w oczach ale zmyliła mnie jej energia:baffled: teraz je śniadanko i wybieramy się do lekarza. Trzy tygodnie chodziła do przedszkola to i tak sukces, że tak długo się uchowała:tak:
Miłego dnia, pa pa

Agunia, moje dziecko u dziadków się świetnie bawi! :-D:-D:-D Wczoraj na skypie jakoś nie wyglądał na mocno stęsknionego! :-D
Zdrówka dla Misi!

Mama Helenki, u nas też biało! A na ból głowy to najlepiej sobie poleniuchować! :-)

agunia zdrówka dla misi:tak::tak::tak:
miłego poniedziałku:-):-):-):-):-)
a u nas błoto breja wieje ale +3 stopnie nie lubie takiej pogody ja chce WIOSNY:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam Ja w końcu porobiłam porządki w szafach i wyszlo ze nic mi prawie nie zostalo mąz mi kupił dwie bluzeczki :szok::szok: jedna z nich mogłaby byc trochę luzniejsza ale darowanemu koniowi wzęby sie nie zagłąda :rofl2::baffled:ale jeszcze musze sobie dokupic jakis sweterek rozpinany i ze dwie bluzki pod żakiet spodnie akurat mam w spodnicach nie chodzę Wszystkim chorowitkom zyczę zdrówka :-) U nas biało i pada snieg :tak: Gabi troche pokasłuje i kicha ale to od zębów Zuzia jest u mojej mamy Wojtek własnie wybiera sie na dwor i ma iśc na zajecia plastyczne do biblioteki miejskiej a mąz pojechal zamontowac wieszak w pracy bo wczoraj urwał :baffled: jak wróci to muszę lecieć na zakupy i tak jakoś leci 2marca maM egzamin z teori w WORD wczoraj buszowalam w necie i znalazlam fajna stronkę z bluzkami i bardzo mi sie podoba Towar: Bluzka 868 z ciekawym nadrukiem - ILVA . Bluzki24.pl - sklep online: bluzki, bluzeczki, topy, koszulki i jeszcze jedna Towar: Bluzka Rene - ELDAR . Bluzki24.pl - sklep online: bluzki, bluzeczki, topy, koszulki pozostale też sa fajne :tak:miłego dnia :-D

I ja witam w poniedziałkowy ranek :-)

U nas pogoda paskudna,deszcz leje na całego ,a tyle śniegu leży więc wiadomo sama chlapa się zrobi ,nie uśmiecha mi się wychodzić dziś na dwór.Zobaczymy jak będzie później,jak będzie lało to siedzimy dziś w domku :tak:

Oliwka już po śniadanku,siedzi właśnie na nocniku i śpiewa sobie.:-D:-D:-D

Myszunia no to się działo u Ciebie :tak: a pewnie co będziesz sobie żałować :-D fajnie że miło spędziliście czas.

Wasze dzieciaki umieją już pływać??????????
Bo Oliwka jeszcze nie.Chodzilismy z nia na basen przed zimą,teraz przestaliśmy ale jak zacznie się wiosna to będziemy chodzić regularnie.I myślę żeby zapisać ją na kurs nauki pływania dla dzieciaków :tak:

Pozmywałam :zawstydzona/y: A zmęczyłam się przy tym :baffled:

Pływać, hmmm
Jeszcze o tym nie myślałam. Ma jeszcze czas :tak:

Wiecie o tym, że jak się mieszka w wawie, to kupienie podkoszulki dla dwulatki jest praktycznie nie możliwe :szok: W sklepach tylko bodziaki :confused: Po miesiącu polowania kupiłam w Tesco, akurat trafiliśmy na świeżo wystawiony towar, a i tak było tylko jedno opakowanie w jej rozmiarze :szok: No ale upolowałam :rofl2:

reklama
Do góry