reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie.

I znowu duuużo naskrobałyście:-).

A ja mam dzień sprzątający...:szok::szok::szok:. Ręce mi już opadają...:szok:.
Dobrze, że dzieciaki dzisiaj nie są marudne.
Zaraz sprawdzę o czym dziś gawędziłyście:tak::-D

Ok.wystawiłam 2 pierwsze rzeczy na allegro jestem strasznie przejęta,cieszę się!!!Myszunia ,ja ostatnio byłam na wycieczce szkolnej z małolatami z podstawówki i powiem ci że z młodzieża to tylko gorzej będzie jak sie nic nie zmieni,rodzice pozwalają na wszystko ,nie potrafią odmówić ,ani ukarać i takie tego skutki,ja tu już gdzieś pisałam jak uczeń 3 czy 4 klasy kichającej nauczycielce odpowiedział-na zdrowie stara krowo:no:!nie widział w tym nic niestosownego!!!

No tak, jak już skończyłam czytać to nikogo nie ma, jak zwykle:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: a czytałam trochę na raty i dlatego tak długo mi zeszło:-D:-D:-D
Mama Helenki obejrzałam filmiki na youtube:-), ślicznie wyglądaliście
Agnes super zdjęcia, i te ze spacerku (zmęczyło się dzieciątko :-D) i ślubne, śliczna z Was para a Ty wyglądałaś jak księżniczka:tak:
Anabuba widok z okna masz super, chyba że już coś pomieszałam i to nie z Twojego okna:baffled:
Anka jak dla mnie fryzura nr 3 jest najładniejsza a bukiet raczej skromny bo suknia jest okazała (to wg mnie) lubię takie wiązanki o wydłużonym kształcie, ja miałam taką ale wszystkie zdjęcia mam papierowe a nie mam skanera:confused:
myszunia dziękuję i wszystkim innym też bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Jak coś pomieszałam to sorki ale tyle napisałyście, że już mi się w głowie pomieszało:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Agunia śliczne zdjęcie!! Ja jak będę miała swoje to tez się pochwalę a co :-D:-D:-D

Mam pytanko czy któraś z Was dawała swojej niuni taki lek Ceclor? Bo ja daje swojemu małemu i jakiś taki osowiały jest i ma rozwolnienie. Dawałam mu go przez dwa dni i teraz przestałam. Nie chce żeby się odwodnił

ale naskrobałyscie od południa!!!!miałam sporo czytania,a lubie wiedziec o czym piszecie jak mnie nie ma:-D:rofl2:
Agunia super fotka!!!:-):-)
mój P juz pojechał do pracy,wiec mam spokój.moi rodzice jeszcze maja wpasc ale pewnie koło dobranocki znajac życie:rofl2:
co do allegro-jeszcze nic nie sparzedawałam-ciuszki po dziewczynach czekaja az u mojego rodzeńswta cos sie wykluje w końcu,bo ja sama sporo dostwałam od ludzi:rofl2: no i wiem ile to kosztuje:-)takze zbieram na strychu w szafie:-)
na allegro kupowałam buty dla siebie i dziewczyn,zegarki,ubrania,zabawki-na swieta sporo-znalazłam jedengo dobrego sprzedawce i brałam jeszcze dla kolezanki u niego zabawki.dowikla jezdzik tez kupiłam na allegro i jest super,jak bdziesz chciała to ci wysle link na konretnego sprzedawce.kupowałam tez sprzeta agd,odkurzacz-na allegro zemlmer syrius specjalny dla alergików kosztowął 400zl z przywozem a w sklepie zelmera 520zl!!!

a taki dzis rano miałam widok z okien

Załączniki

• zzd.jpg
    zzd.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 19
  • zzzz.jpg
    zzzz.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Do góry