reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja tez uciekam bo lali wstala trzeba dziecko nakarmic:-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie.
I znowu duuużo naskrobałyście:-).
A ja mam dzień sprzątający.... Ręce mi już opadają....
Dobrze, że dzieciaki dzisiaj nie są marudne.
Zaraz sprawdzę o czym dziś gawędziłyście
I znowu duuużo naskrobałyście:-).
A ja mam dzień sprzątający.... Ręce mi już opadają....
Dobrze, że dzieciaki dzisiaj nie są marudne.
Zaraz sprawdzę o czym dziś gawędziłyście
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ok.wystawiłam 2 pierwsze rzeczy na allegro jestem strasznie przejęta,cieszę się!!!Myszunia ,ja ostatnio byłam na wycieczce szkolnej z małolatami z podstawówki i powiem ci że z młodzieża to tylko gorzej będzie jak sie nic nie zmieni,rodzice pozwalają na wszystko ,nie potrafią odmówić ,ani ukarać i takie tego skutki,ja tu już gdzieś pisałam jak uczeń 3 czy 4 klasy kichającej nauczycielce odpowiedział-na zdrowie stara krowo!nie widział w tym nic niestosownego!!!
agunia-ln
Fanka BB :)
No tak, jak już skończyłam czytać to nikogo nie ma, jak zwykle a czytałam trochę na raty i dlatego tak długo mi zeszło
Mama Helenki obejrzałam filmiki na youtube:-), ślicznie wyglądaliście
Agnes super zdjęcia, i te ze spacerku (zmęczyło się dzieciątko ) i ślubne, śliczna z Was para a Ty wyglądałaś jak księżniczka
Anabuba widok z okna masz super, chyba że już coś pomieszałam i to nie z Twojego okna
Anka jak dla mnie fryzura nr 3 jest najładniejsza a bukiet raczej skromny bo suknia jest okazała (to wg mnie) lubię takie wiązanki o wydłużonym kształcie, ja miałam taką ale wszystkie zdjęcia mam papierowe a nie mam skanera
myszunia dziękuję i wszystkim innym też bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Jak coś pomieszałam to sorki ale tyle napisałyście, że już mi się w głowie pomieszało
Mama Helenki obejrzałam filmiki na youtube:-), ślicznie wyglądaliście
Agnes super zdjęcia, i te ze spacerku (zmęczyło się dzieciątko ) i ślubne, śliczna z Was para a Ty wyglądałaś jak księżniczka
Anabuba widok z okna masz super, chyba że już coś pomieszałam i to nie z Twojego okna
Anka jak dla mnie fryzura nr 3 jest najładniejsza a bukiet raczej skromny bo suknia jest okazała (to wg mnie) lubię takie wiązanki o wydłużonym kształcie, ja miałam taką ale wszystkie zdjęcia mam papierowe a nie mam skanera
myszunia dziękuję i wszystkim innym też bardzo, bardzo, bardzo dziękuję
Jak coś pomieszałam to sorki ale tyle napisałyście, że już mi się w głowie pomieszało
B
Beata1988
Gość
Agunia śliczne zdjęcie!! Ja jak będę miała swoje to tez się pochwalę a co
Mam pytanko czy któraś z Was dawała swojej niuni taki lek Ceclor? Bo ja daje swojemu małemu i jakiś taki osowiały jest i ma rozwolnienie. Dawałam mu go przez dwa dni i teraz przestałam. Nie chce żeby się odwodnił
Mam pytanko czy któraś z Was dawała swojej niuni taki lek Ceclor? Bo ja daje swojemu małemu i jakiś taki osowiały jest i ma rozwolnienie. Dawałam mu go przez dwa dni i teraz przestałam. Nie chce żeby się odwodnił
B
Beata1988
Gość
Kurde ale mi suwaczków się namnożyło hehe
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale naskrobałyscie od południa!!!!miałam sporo czytania,a lubie wiedziec o czym piszecie jak mnie nie ma
Agunia super fotka!!!:-):-)
mój P juz pojechał do pracy,wiec mam spokój.moi rodzice jeszcze maja wpasc ale pewnie koło dobranocki znajac życie
co do allegro-jeszcze nic nie sparzedawałam-ciuszki po dziewczynach czekaja az u mojego rodzeńswta cos sie wykluje w końcu,bo ja sama sporo dostwałam od ludzi no i wiem ile to kosztuje:-)takze zbieram na strychu w szafie:-)
na allegro kupowałam buty dla siebie i dziewczyn,zegarki,ubrania,zabawki-na swieta sporo-znalazłam jedengo dobrego sprzedawce i brałam jeszcze dla kolezanki u niego zabawki.dowikla jezdzik tez kupiłam na allegro i jest super,jak bdziesz chciała to ci wysle link na konretnego sprzedawce.kupowałam tez sprzeta agd,odkurzacz-na allegro zemlmer syrius specjalny dla alergików kosztowął 400zl z przywozem a w sklepie zelmera 520zl!!!
a taki dzis rano miałam widok z okien
Agunia super fotka!!!:-):-)
mój P juz pojechał do pracy,wiec mam spokój.moi rodzice jeszcze maja wpasc ale pewnie koło dobranocki znajac życie
co do allegro-jeszcze nic nie sparzedawałam-ciuszki po dziewczynach czekaja az u mojego rodzeńswta cos sie wykluje w końcu,bo ja sama sporo dostwałam od ludzi no i wiem ile to kosztuje:-)takze zbieram na strychu w szafie:-)
na allegro kupowałam buty dla siebie i dziewczyn,zegarki,ubrania,zabawki-na swieta sporo-znalazłam jedengo dobrego sprzedawce i brałam jeszcze dla kolezanki u niego zabawki.dowikla jezdzik tez kupiłam na allegro i jest super,jak bdziesz chciała to ci wysle link na konretnego sprzedawce.kupowałam tez sprzeta agd,odkurzacz-na allegro zemlmer syrius specjalny dla alergików kosztowął 400zl z przywozem a w sklepie zelmera 520zl!!!
a taki dzis rano miałam widok z okien
Załączniki
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Podziel się: