a skąd ja mam wiedzieć których wcinać nie będzieBo musisz usunac te i zrobic sobie nowe;-)Najlepiej takie ktorych Ci nie bedzie wcinac
Mi tez kiedys wcinalo ale od kiedy mam te to sa caly czas;-):-)
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Wiecie co tak sie zastanawilam nad bukietem do tej sukni
Chyba roze coi najzwyklejsze biale
Chyba roze coi najzwyklejsze biale
bo suwaczek przed chwilką zrobiłam nowy i mam nadzieję że juz mi go nikt nie zjeAgnes, a ja widzę twoje suwaczki! I zdjęcia Oliwki (prześliczne zresztą! )
anka26_x_07
Mama Laury :)
Myszunia oj studenci potrafia )
Dowikla tak co domu ci nie rozniosa Milego popoludnia
Dowikla tak co domu ci nie rozniosa Milego popoludnia
reklama
Anka, suknia jesat okazała, to bukiecik może być skromny. Róże białe będą chyba ok.
Agnes, aż mi się pisać nie chce o tych wyczynach. Po prostu olewają i tyle. No wyobrażacie sobie, że dorosła dziewczyna "studentka" tak zwana siedzi na zajęciach w pierwszej ławce i odbiera telefon i jeszcze bezczelnie gada ze trzy minuty. Coś tam tłumaczyłam, ale przestałam, żeby koleżanka sobie pogadać mogła. A jak już się rozłączyła to oburzona była, że śmiałam jej uwagę zwrócić!
Agnes, aż mi się pisać nie chce o tych wyczynach. Po prostu olewają i tyle. No wyobrażacie sobie, że dorosła dziewczyna "studentka" tak zwana siedzi na zajęciach w pierwszej ławce i odbiera telefon i jeszcze bezczelnie gada ze trzy minuty. Coś tam tłumaczyłam, ale przestałam, żeby koleżanka sobie pogadać mogła. A jak już się rozłączyła to oburzona była, że śmiałam jej uwagę zwrócić!
Podziel się: