reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANABUBA:-)Dobranoc
Nie wiem czemu chce mi sie tak pic:no:
Pecherz mi juz peka a w gebie sucho:szok:
Kupilam wczoraj te kapciuszki Tombut dla Kaludi,udalo mi sie wejsc na strone WBK i zaplacilam juz:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze mi w poniedzialek przyjda;-)

Teraz patrze na sandalki ale nie ma takich malych:wściekła/y:

A jaki kolor wybrałaś ????? bo Oliwka ma teraz czerwone???? są jeszcze dobre buciki z firmy Nemo-tak sie teraz zastanawiam które kupić......

dowikla ja juz kupiłąm Oliwce sandałki na lato.Mam nadzieje ze nie będą za małe ale myslę że nie bo wziełąm większe.Kupiłąm na allegro-nowe oczywiście z firmy Vi-GGa-Mi.Butki wykonane są ze skóry. Buciki posiadają atest zdrowej stopy,maja wyprofilowana wkłądkę.I te wyższe za kostkę.Bardzo fajne akurat facet wyprzedawał bo sklep likwidował.Kupiłąm za 50zł. jestem bardzo z nich zadowolona.Maja nadejśćlada dzień

Ja kupilam rozowe:tak::tak::tak:
Teraz szukam Bartka ,ale ta mniejsza 19 i nie moge bo na razie nic nie widze:szok:

A Ty patrzysz na nowe czy uzywane tez moga byc:confused:

jak jestes na allegro teraz to zobaacz sobie
Zdrowa stopa obuwie profilaktyczne Nemo rozm 22- takie myślę wziąść Oliwce,ale jeszcze się wacham

reklama
Do góry