reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
-j- wiem, że w Radomiu, wiec dopisałam, ale dziewczyny nie wiem gdzie mieszkają
Anka26,07 ja dobierałam jeszcze kwiaty na samochód, żeby pasowały
a jeszcze Agunia-In w Lublinie:-)
Anka26,07 ja dobierałam jeszcze kwiaty na samochód, żeby pasowały
Ja też! Wszystko musiało pasować!
To mówicie, że fotelik lepiej taki mniejszy? Moja koleżanka przekonywała mnie, że się nie opłaca, bo to podwójny wydatek. No ale teraz dałyście mi do myślenia.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mama Helenki zapewne samochod tez bedzie ozdobiony ale to musi zaczekac
dziewczyny przeciez na nk mozna sprawdzic
Bajorekagi Olsztyn
dziewczyny przeciez na nk mozna sprawdzic
Bajorekagi Olsztyn
Mama Helenki
i Aniki :D
Myszunia, jak już pisałam. Pójdź do sklepu. Wsadzisz dzieciątko i sama zdecydujesz
Ja wiedziałam, że planujemy niedługo następne, więc fotelik, kupiłam przyszłościowo, starczy dla drugiego dzidziusia. A Helenę w tedy przesadzimy w taki do 36:-)
Ja wiedziałam, że planujemy niedługo następne, więc fotelik, kupiłam przyszłościowo, starczy dla drugiego dzidziusia. A Helenę w tedy przesadzimy w taki do 36:-)
anka26_x_07
Dowikla jak juz bede miala te sukienke i bedzie jakis fajny diademik to zapewne go kupie )
A tak ogolnie to niewymiarowa jestem bo sukienke bym musiala miec 34/36 Bede musial zamowic 36 i zrobia mi poprawki
A tak ogolnie to niewymiarowa jestem bo sukienke bym musiala miec 34/36 Bede musial zamowic 36 i zrobia mi poprawki
anka26_x_07
Myszunia mi tez musi wszystko pasowac
Z fotelikiem to wiesz jak bywa jedna mowi tak inna tak wez dziecko do sklepu wsadzisz i zoabzcysz Ja bylam z Laura po fotelik
Z fotelikiem to wiesz jak bywa jedna mowi tak inna tak wez dziecko do sklepu wsadzisz i zoabzcysz Ja bylam z Laura po fotelik
Mama Helenki
i Aniki :D
Dowikla jak juz bede miala te sukienke i bedzie jakis fajny diademik to zapewne go kupie )
Ja tez miałam nie wymiarowo tylko, ze 38/40
reklama
super,rewelacja.Rzeczywiście masz dziś wenę
Podziel się: