reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja Laure tez polozylam w lozeczku poszla spac wczesniej za kare bo mi pomarancze cala rozwalila po pokoju:crazy:jak kazalam jej oddac to ta jeszcze bardziej:-D ma to po mamusi heheh lubi robic na zlosc:rofl2::-D

Dowikla ja mam foteli od 9kg Coneco Laura jezdzila w nim od 6miesiaca bo byla juz siedzaca- miala wtedy 8kg moze 8,5kg. Sa super pasy wiec nie moze dziecko przeleciec:happy:
http://www.coneco.pl/fotelik_zenith.php

ja Laure tez polozylam w lozeczku poszla spac wczesniej za kare bo mi pomarancze cala rozwalila po pokoju:crazy:jak kazalam jej oddac to ta jeszcze bardziej:-D ma to po mamusi heheh lubi robic na zlosc:rofl2::-D

Dowikla ja mam foteli od 9kg Coneco Laura jezdzila w nim od 6miesiaca bo byla juz siedzaca- miala wtedy 8kg moze 8,5kg. Sa super pasy wiec nie moze dziecko przeleciec:happy:

Ja te stare tez mam coneco:tak::tak::tak:
A powiedz mi Aniu czy mozna troszke rozłozyc go do spania:confused:

Mozna zrobic do pozycji pollezacej Ma 3 stopnie polozenia siedzaca, trosze pochylona i do spania Jak jezdzimy do Polski to Laura cala noc spi w nim wiec chyba jest wygodny bo sie nie przebudza:happy:

Ja jak przesadzałam z małego fotelika, to miała 9 miesięcy i niecałe 9 kg :-)

Parę tras zrobiliśmy, też nocą i nie było źle :tak:

Zastanawialam sie ostatnio na kupnem fotelika montowanego przodem do kierunku jazdy,bo moje male jezdza caly czas w tym do 13kg co sie montuje tylem do kierunku jazdy:tak::tak::tak:No ale nie wiem bo te sa od 9kg a moje waza po 7kg no i niewiem czy mi nie przeleca miedzy pasami:szok:

Ja też się przymierzam do fotelika. Piotruś wprawdzie niecałe 9kg waży, ale już jest za długi do tamtego fotelika. Tylko, że chcielibyśmy kupić taki od 9 do 36kg. Będzie droższy, ale dłużej posłuży. Może któraś z was ma taki fotelik, może coś polecicie?

Mam dzisiaj wenę :)

Mapy Google

Jak to widać ??
Kogoś dopisać ?/

:rofl2:

Suuuuper! Pomysł EXTRA! :tak:

A tak wogole to jak myslicie ktore sa lepsze:confused:Te montowane tyłem czy przodem do kierunku jazdy:confused:
Bo bezpieczniejsze sa chyba te montowane tylem ale w nich to w sumie caly czas sie lezy:crazy:

Myszunia Ja bym Ci radziła przymierzyć w sklepie, jak wsadziłam Helenę do takiego 9-36 to zrobiłam wielkie oczy :szok: Stwierdziłam, że jest za mała. A ten 9-18 lepiej się odchyla do spania :tak:

reklama
MYSZUNIA:-)Mi zdecydowanie wystarczy taki do 18 kilo:tak::tak::tak:Bo za nim One beda tyle wazyly to jeszce ladne pare lat

Do góry