reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mama helenki super mnie proszę dopisać szczecin:-D:-D:-D
a antek drzemał 10 minut i to wsio jego spania nie odgruzuje dzisiaj raczej mieszkania a tu jeszcze mama P dzisiaj przyjeżdrza:no::no::no:

Malinka nie martw sie jutro tez jest dzien:tak::-DJa zaraz lece do pralni wyciagne 2 pranie a potem bedzie trzeba trzecie wyciagnac Obiad na piecyku wiec wszystko git! Jeszce podlogi umyje i wsio!

witajcie
mama Heleki super pomysł z tam mapką-nareszcie wszyscy widzą gdzie mieszkam;)
zaczne od poczatku-noc minęła spokojnie,rano ufarbowałam siostre potem oczywiscie pędziłysmy sponzione do szkoły po Pauline(jak zastarych dobrych czasów;))pogoda jest piękna swieci sloneczko:-D
tyle ze dziś Weronika w domu spi bo wczesnie godzien wrciłysmy.włśnie kręci sie po łózeczku...:baffled:
rano zrobilam pranie sparzatnie teraz sie zupa gotuej bo wczesniej nie maiłąm czasu-dzis zacierkowa:-)
ale niestety Paulina sie pochorowała:-:)crazy:
rano miała trcohe kataru a teraz ma prawie 39stopni:wściekła/y:
dałam jej syropki i zobaczymy cos sie wykluje.dawno nie chorowała-bo ostatnio jakos w maju była chora i we wrzesniu miała troche kataru...
pewnie Weronike niedługo tez złapie:crazy::crazy::baffled::baffled:
teraz gra z terapeutka w karty wiec mam chwile;-)

co do chrzesniaków-ja mam 3chłopaków-w kolejnosci:piotr lat 12,Paweł lat 6 i Patryk 1,4lat.
a mój P ma jak narazie chrzesnice lat 13.a co najlepsze ze moje rodzenswto jeszcze sie dziec nie dorobiło wiec pewnie beda któres z nas prosic bo siostra jest u Pauliny a brat u Weroniki.

na ta chwile to tyle co pamietam
miałam dodac zdjęcia brzucha...ide szukac

Anabuba no to zdrowka dla Was:))I czekamy na brzuszek :)

Ja juz mam wsztsko gotowe wiec moge kawke sobie zrobic i pobuszowac w necie.Szukam bukietu slubnego i fryzurki.Oczywiscie do sukni musze miec wlosy spiete zeby sukienka byla efektowna:)) We wlosach chce miec roze dla podkreslenia sukienki welon odpada no chyba ze stroik:rofl2:

reklama
Do góry