reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Mama Helenki ja jak jestem w Polsce to mozna mnie znalezc w Zorach 44-244 )
anka26_x_07
Malinka nie martw sie jutro tez jest dzienJa zaraz lece do pralni wyciagne 2 pranie a potem bedzie trzeba trzecie wyciagnac Obiad na piecyku wiec wszystko git! Jeszce podlogi umyje i wsio!
Mama Helenki
i Aniki :D
Już jesteście
Jak na razie, najbardziej pośrodku jest Kalisz
Jak na razie, najbardziej pośrodku jest Kalisz
Ostatnia edycja:
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witajcie
mama Heleki super pomysł z tam mapką-nareszcie wszyscy widzą gdzie mieszkam
zaczne od poczatku-noc minęła spokojnie,rano ufarbowałam siostre potem oczywiscie pędziłysmy sponzione do szkoły po Pauline(jak zastarych dobrych czasów)pogoda jest piękna swieci sloneczko
tyle ze dziś Weronika w domu spi bo wczesnie godzien wrciłysmy.włśnie kręci sie po łózeczku...
rano zrobilam pranie sparzatnie teraz sie zupa gotuej bo wczesniej nie maiłąm czasu-dzis zacierkowa:-)
ale niestety Paulina sie pochorowała:-crazy:
rano miała trcohe kataru a teraz ma prawie 39stopni
dałam jej syropki i zobaczymy cos sie wykluje.dawno nie chorowała-bo ostatnio jakos w maju była chora i we wrzesniu miała troche kataru...
pewnie Weronike niedługo tez złapie
teraz gra z terapeutka w karty wiec mam chwile;-)
co do chrzesniaków-ja mam 3chłopaków-w kolejnosciiotr lat 12,Paweł lat 6 i Patryk 1,4lat.
a mój P ma jak narazie chrzesnice lat 13.a co najlepsze ze moje rodzenswto jeszcze sie dziec nie dorobiło wiec pewnie beda któres z nas prosic bo siostra jest u Pauliny a brat u Weroniki.
na ta chwile to tyle co pamietam
miałam dodac zdjęcia brzucha...ide szukac
mama Heleki super pomysł z tam mapką-nareszcie wszyscy widzą gdzie mieszkam
zaczne od poczatku-noc minęła spokojnie,rano ufarbowałam siostre potem oczywiscie pędziłysmy sponzione do szkoły po Pauline(jak zastarych dobrych czasów)pogoda jest piękna swieci sloneczko
tyle ze dziś Weronika w domu spi bo wczesnie godzien wrciłysmy.włśnie kręci sie po łózeczku...
rano zrobilam pranie sparzatnie teraz sie zupa gotuej bo wczesniej nie maiłąm czasu-dzis zacierkowa:-)
ale niestety Paulina sie pochorowała:-crazy:
rano miała trcohe kataru a teraz ma prawie 39stopni
dałam jej syropki i zobaczymy cos sie wykluje.dawno nie chorowała-bo ostatnio jakos w maju była chora i we wrzesniu miała troche kataru...
pewnie Weronike niedługo tez złapie
teraz gra z terapeutka w karty wiec mam chwile;-)
co do chrzesniaków-ja mam 3chłopaków-w kolejnosciiotr lat 12,Paweł lat 6 i Patryk 1,4lat.
a mój P ma jak narazie chrzesnice lat 13.a co najlepsze ze moje rodzenswto jeszcze sie dziec nie dorobiło wiec pewnie beda któres z nas prosic bo siostra jest u Pauliny a brat u Weroniki.
na ta chwile to tyle co pamietam
miałam dodac zdjęcia brzucha...ide szukac
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
aleksia ja mysałam ze ja jestem najdalej na wschód ale widze ze nie
ciekawe jak Aguni poszło
ciekawe jak Aguni poszło
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mama Helenki a na maie brakuje jeszcze -j-,bajorekagi,madziulanatasza,
anka26_x_07
Anabuba no to zdrowka dla Was)I czekamy na brzuszek
Ja juz mam wsztsko gotowe wiec moge kawke sobie zrobic i pobuszowac w necie.Szukam bukietu slubnego i fryzurki.Oczywiscie do sukni musze miec wlosy spiete zeby sukienka byla efektowna) We wlosach chce miec roze dla podkreslenia sukienki welon odpada no chyba ze stroik
Ja juz mam wsztsko gotowe wiec moge kawke sobie zrobic i pobuszowac w necie.Szukam bukietu slubnego i fryzurki.Oczywiscie do sukni musze miec wlosy spiete zeby sukienka byla efektowna) We wlosach chce miec roze dla podkreslenia sukienki welon odpada no chyba ze stroik
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
mama Helenki a na maie brakuje jeszcze -j-,bajorekagi,madziulanatasza,
-j- wiem, że w Radomiu, wiec dopisałam, ale dziewczyny nie wiem gdzie mieszkają
Anka26,07 ja dobierałam jeszcze kwiaty na samochód, żeby pasowały
Podziel się: