reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
chrzestna Sewka jest moja najlepsza przyjaciolka a zarazem swiadkowa, zas chrzestnym moj brat :tak:
a nastepnym nie wiem kto bedzie - choc nie planuje ale bym chciala :tak::tak::-)

Witajcie :-):-):-)
A co Wy dziewczyny coraz wcześniej wstajecie i siadacie na bb,kurczę Aleksia Ty to dziś pobiłaś wszystkich :tak::tak::tak:

Nocka u nas byłą ok tylko o 5.00 byłą pobudka miał już nie chciała spać,chciała się bawić ale byłam twarda i kazałam jej spać no i chyba przed6.00 usnęła.I wstaliśmy przed 9.00 :-)
joe alex no to łądny zwrot bedziecie mieli, my tez jeszcze sie nie rozliczyliśmy,trzeba się za to zabrać.

Ja mam jedną chrześnicę ale ona to już pannica-7 lat ma :-) ,córka mojej siostry,a za to moja siostra jest chrzesną Oliwki- wymieniliśmy się :-D:-D:-D:-D

witam piątkowo to już tak prawie weekendowo:tak::tak::tak:
na początek ooooooooooooooo matko ależeście napisały.......................
no i tyle miałam odpisać i pozapominałam hmmmmmmmmmm............
a juz pamiętam ja tez jestem za takim spotkaniem czy by to miało byc w pobierowie czy na koziej wulce ja jestem za:tak::tak::tak::tak:
anka chciałaś namiary na moją mamę i pobierowo to podaję ci numer telefonu 091 38 64 289:tak:
co do chrześniaków to mój P ma jednego i ma 16 lat a ja mam parkę dziewczyna 15 lat córeczka brata i chłopiec 5 lat synek madziulinataszy mój słodziak:tak::tak:
a do mnie dzisiaj przyjeżdża teściowa tzn ja nie mam teściowej mama P i ciesę się ogromnie nagadamy sie pokawkujemy:tak::tak::tak::tak:
pamiętajcie dzisiaj trzymamy kciuki za agunie o 12 ma egzamin:tak::tak::tak:
dowikla kombinatorka z ciebie tak oszukiwać na wadze:rofl2: ale przyznam sie że ja jak byłam w ciąży z antkiem to też chciałam oszukiwać bo doktorek mówił że jak nie przytyję to mnie w szpitalu położy ale tylko raz mi się udało sobie kg dodać a tak to położna zawsze bacznie patrzyła:szok:

a no i mama P też mnie może rozliczyć bo dostałam już pity:tak::tak: a zwrot tak myśle coś koło tysiąca będzie:tak::tak::tak:
a u adama chrześni to moja koleżanka i mąż kuzynki:no::no::no::no::no::no: nigdy o nim nie pamiętają:no::no::no::no: u julki mój brat i bratowa.............:dry::dry::dry::dry: no i odkąd się z bratem nie odzywam to jula nie ma chrzesnych a antek to jeszcze nie chrzszczony no i szczerze jakoś wcale nam do tego nie spieszno......... najlepiej by było gdyby jako dorosły człowiek sam zadecydował a nie miał przez nas wiary narzuconej................. a jak będzie czas pokaże:tak::tak:

reklama
Do góry