reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie nocnie...

A ja mam czuwającą noc... Niby malutkiemu nic nie jest, ale męczy go katarek i nie może oddychać...:-(.
Poza tym co nieco narobił w pieluszkę:szok:.

Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, o czym pisałyście, niestety:no:.

Dziś jedziemy z M rozliczać się z podatku. Z moich "domowych" wyliczeń wyszło, że do zwrotu mamy jakieś 3tys zł... Zawsze to coś:tak:.

Pozdrawiam i do zobaczenia:-D

reklama
Dzień doberek Brzuszki śpioszki;-):tak::-) wstawać szybciutko i na bb się podpisywać dziewczynki:-);-):-) ja się dziś zerwałam, bo wyjeżdżam do mamuśki na calutki dzionek:-):-);-):-):happy::happy:
MamaHelenki wyszły beziki??:-);-):tak:
Życzymy Wam Miłego dzionka i wesołego;-):-);-)
jak wrócę, to napewno do Was wskoczę:-);-) oj dziewczyny dzisiaj mam jak narazie super humorek, prawą nóżka wstałam z łózeczka :happy::happy::happy::happy: i nawet na bb udało mi się odrazu wskoczyć, ale wyłaczam wariata już i lecę się pomalutku szykować:-);-):-)

url=http://glitery.pl/]
2-glitery_pl-aleksia123-2876.jpg
[/url]
Dziewczyny ja w ciąży nie wygladałam najlepiej ale brzuszek Wam chętnie pokazuję

no witam
Aleksia - ale fajny duuuuuuuuzy brzusio :-D:-D:-D:-D
joe alex - i jak tam malutki dalej sie meczy :confused:
dowikla - heh smieszne :-D:-D:-D:-D:-D:-D
myszunia - zorientowalam sie ze uczysz w szkole po opisach do zdjec na nk :tak::tak::tak:

milego dzionka

Dzień dobry :-)

Bezy wyszły, aż za dobrze, zjadła ich taką ilość, że mnie mdłości obudziły w nocy :baffled:

A i z tego nocnego kucharzenia zapomniała małej pieluchę założyć do spania i musiałam zmieniać pościel w nocy :dry:

właśnie miałam pytać a zawsze zapominam kiedy będziecie wyjmować dzieciakom szczebelki w łóżeczku???????

Helena miała jakieś 1,5 roku jak wyjęłam szczebelki na stałe:-)
A teraz nie chce spać w swoim łóżeczku, wybrała sobie kanapę :baffled: W najbliższym czasie, mam zamiar kupić jej normalne łóżko, ale ciekawa jestem czy się do niego przekona.:confused:

Wiozę dzisiaj Helenkę do babci :-) Jak tylko otworzyła oczy to zaczęła pakować swoje rzeczy :szok: A pojedziemy najwcześniej po południu:rofl2:

ja sobie wylalam cala kawe zalalam troche glosnik, notatnik biurkowy - caly :szok: wlasnie suszy sie na grzejniku o boze jakas niezdara jestem dzisiaj :dry:
musze isc zrobic sobie nowa - kurcze wszystko mokre bylo .... :sorry2:

mama helenki - heh ja jeszcze o tym nigdy nie zapomnialam :-p:-p:-p:-p no to Helenka juz nie moze sie doczekac wyjazdu :tak:

Witajcie porannie

U mnie napadało bardzooooo duuużo śniegu. Mój M jak wyjeżdżał do pracy nie był zadowolony, ale ja tak:tak::-D.

Piotruś dopiero teraz się obudził..., odsypiał nockę łobuziak jeden... A Tomasz nie chce się ubrać...
Czyli dom wariatów, jak zawsze...;-):tak::-)

Mama Helenki, uwielbiam bezy, ale nigdy ich nie robiłam w domku.

reklama
Do góry