reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA:-)J atez chetnie skorzystam z numeru tel do Twojej mamy:tak::tak::tak:poniewaz nigdy jeszcze nie bylam w Pobierowie;-):-)A powiedz mi jakie duze tam sa pokoje i co jeste w tych pokojach no i jak z dojazdem:confused:

AGUNIA:-)Kciuki zacisniete:tak::tak::tak:
Ja zmykam robic sniadanko:-)

reklama
Laski ,ale żeście naskrobały,,,za rany koguta nie dałam rady przeczytać wszystkiego!!!Ja też jestem chrzestną razem z moim mężem tego samego dzieciaczka tzn bratanka M.ma 15 miesięcy i jest wojującym rozdarciuchem ,ale słodkim .Do mnie wzoraj wieczorem brat wpadł ,więc też oglądałam Hausa ,bo mój B.uwielbia ,a gotowe na wszystko obejrze sobie w sobote.Ja codziennie namietnie oglądam Przyjaciół -lepszego serialu nie ma!!!!:-)Dziś od rana miałam przygody ,zasypało nas śniegiem więc pożyczyłam auto od brata,a że ma tylni napęd to się trochę bałam ,tymczasem rano zadzwoniła sąsiadka że się zakopała w śniegu i zeby j ą pchnąć .Ja też się zakopałam próbując zawrócić ,bo na poboczach tona śniegu:wściekła/y:wyjechałam ,(darowałam sobie zawracanie)I pchałyśmy auto ręcznie opony jej aż dymiły tak gazowała ,udało nam się wypchać ,pojechałyśmy nasze dzieci z lekka spóżnione do szkoły ,a ja taka zasapana...:rofl2::rofl2::rofl2:Nie ma M.więc też podwórko przyszło mi z ranna odśnieżać ,normalnie poranek na wysiłkowo!!!Pisze strasznie chaotycznie ,ale mam nadzieję że się połapicie!!!

madziulanatasza to po tłustym czwartku rankiem od razu siłownia ty to wiesz jak spalć kalorie:-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dowikla moja mama w domu ma pokoje 2,3 i 4 osobowe na 5 pokoi są 2 łazienki i kuchnia dla gości są garnki tlerze sztućce kubki taka standartowa kuchnia i goście mają do dyspozycji pralkę co przy dzieciach jest potrzebne:tak::tak::tak: w pokojach jest tv parawany koce lażaki.ma też 2 domki 3 i 4 osobowe to są nowo postawione ładne z łazieneczką tv.najważniejsze jest chyba to że do plaży bardzo bliziutko a to ważne jak trzeba z dziećmi i tobołkami chodzić jest też duże zamykane podwórko piaskownica sa grile auto na podwórku bo parkingi to u nas drogie jak diabli a na ulicy zostawić auto to trochę strach..no to reklame mamie zrobiłam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a dojazd hmmmm trzeba się kierowaźć na szczecin chyba a najlepiej to wrzuć sobie na necie pobierowo zachodniopomorskie i wytyczy ci najlepszą trase:tak::tak::tak:

czesc

Malinka dzieki za namiary do mamci :)
Agunia trzymamy kciuki!!Dasz rade:tak:
Mama Helenki bezy na sniadanko:-D ja jeszcze jestem przed ale chyba sernik z mleczkiem polkne:-)
Madziulanatasza u mnie deszc a wolalabym snieg:sorry2:Pracowity poranek to wieczorek wolny:rofl2:

aha i ktoras pytala o nicki to moj wiadomo imie i data urodzin:tak:

My wstalysmy godzinke temu ja juz zanioslam pranie, odkurzylam a Laura oglada wlasnie Berta i Erniego- strasznie lubi te baje:happy:

MALINKA:-)Dzieki.Ja bylabym bardziej zainteresowana w takim razie domkiem:tak::tak::tak:

Imieniny to chyba wszystkie Anie maja w ten sam dzien;-):-)

My juz po sniadanku i niedlugo szykujemy sie na sanki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry