reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia drań i to straszny:wściekła/y::tak::tak:
joe alex tak to się zwykle dzień zaczyna:-) spokojnie jeszcze nie jest tak źle:-);-) dasz radę:-):-) ale tak naprawdę to ja juz zapomniałam kiedy mi się tak miło dzionek zaczął i bez nerwów:-p;-) tak to już musi być w tych naszych rodzinkach:-);-):-)

reklama
Patrysiu a może go poprostu przeziebienie łapie i katar go bierzez i dlatego taki marudny?
dobrze ze Weronika ma tylko minę i wygląd łobuziaka bo w rzecywistości....jest jak te pączusie-słodka i przpyszna:-D

ja to tez nie lubie np jak ktos po mnie wrzeszczy bo wtedy mam ochote sie schowac i plakac... jak cos komus powiem to tez ... ja nie wiem co chwile bym wyla :baffled::dry:
malinka - to chyba antos bedzie tez taki wrazliwy bo ja to ogladalam jak z Sewciem bylam w ciazy horrory wiec zmojego to chyba jakis terrorysta wiec sie pilnujcie :-p:-p:-p:-p:-p:-p

aleksia - heh mowiac dran mialam na mysli swojego m :rofl2:
anabuba - a moze ... ale lekarz powiedzial ze on zdrowy ... :baffled:

dziewczyny macie skype :confused: bysmy sie wymienily :rofl2:

Anabuba wiesz, ze nieodbiera odemnie telefonu i nawet z zastrzeżonego taki madruś, a ja jak nie odbiera to jeszcze bardziej sie rozklejam, już teściowa sie mnie pytała co się stało?? bo dzisiaj jak na złość w domu jest, bo do miasteczka się wybiera:-);-)
Malinko ja już mam taki charakterek , Kochana wcale się Tobie nie dziwię, że na filmie płakałaś bo ja czasem na M jak miłość albo Barwach szczęścia tez płaczę i to tylko film:-);-)
Tak na przesilenie wiosenne za wcześnie, ale ta zimowa handra to napewno:-);-):rofl2:

Patrysia wybacz, bo ja jestem dzisiaj nie kumata:-):eek:
ja mam skype ale coś mnie nie słyszą jak mówię, a ja słyszę i nie wiem nie potrafię tego ustawić heheh:-):no::-)

reklama
ha ha ja z adamem jak byłam w ciąży to bajki oglądałam z julią muzyki słuchałam a z antkiem muzyka i romansidła:-D:-D:-D a oglądacie dziewczyny jakieś seriale bo ja żadnego:szok::szok::rofl2::rofl2: kiedyś oglądałam m jak miłość a teraz nic u nas to do południa bajki a potem tvn 24 i tvn style to ja a mój P discowery animal planet no i ja obowiązkowo jaka to melodia:tak::tak::tak: czekam aż eliminacje będą w szczecinie to startuje:tak::tak::tak::tak:

Do góry