reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam w tłusty czwartek:tak::tak:
anabuba widok śliczny u nas też bialutko i nadal sypie a po adama trzeba w południe iść ale mi sie nie chce:no::no::no: no ale pocieszam się żże po drodze pączki kupie a to już fajna perspektywa:tak::tak::tak::tak:
pisałyście wczoraj o piciu to ja nie jestem ekonomiczna imprezowiczka:-D:-D:-D bo ja mam mocną głowę i na imprezach wszyscy pod stołem mogą być a mi dopiero szumieć zaczyna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a ja dzisiaj poranek miałam do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: adam niewyspany marudził wszyasto mu było nie tak pokrzyczałam na niego on ze łzami w oczach poszedł do szkoły oj nie lubię jak się tak o poranku rozstajemy bo mi potem przykro:-:)-:)-:)-(

witam w tłusty czwartek:tak::tak:
anabuba widok śliczny u nas też bialutko i nadal sypie a po adama trzeba w południe iść ale mi sie nie chce:no::no::no: no ale pocieszam się żże po drodze pączki kupie a to już fajna perspektywa:tak::tak::tak::tak:
pisałyście wczoraj o piciu to ja nie jestem ekonomiczna imprezowiczka:-D:-D:-D bo ja mam mocną głowę i na imprezach wszyscy pod stołem mogą być a mi dopiero szumieć zaczyna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a ja dzisiaj poranek miałam do dupy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: adam niewyspany marudził wszyasto mu było nie tak pokrzyczałam na niego on ze łzami w oczach poszedł do szkoły oj nie lubię jak się tak o poranku rozstajemy bo mi potem przykro:-:)-:)-:)-(

ja tez w południe po Puline lece.a ze musze zrobic zakupy to sanek nie wezme bo co potem z torbami zrobie?:confused:
Paulina tez nie chciała rano wstac ale staram sie krzyczen bo potem w szkole daje popalic:crazy:
mała tez juz wstała i właśnie siedzi na nocniku a ja w końcu sie przbrałam ze szlafroka:-)

Witajcie pączkowo:-):-):-).

U nas świeci słoneczko...
Maluszek od rana narobił szkody: posegregował mi dokumenty w szufladzie...:no:.
Tomasz włozył wieszak w szprychy od rowerka...
Dobrze, że chociaż M w pracy;-):tak:.

Malinka, jak czytam, ty również nie miałas fajnego poczatku dnia...

mój adacho to bałaganiarz jak zajrzałam do jego biurka to......:angry::angry::angry::angry::angry::angry: oj wszystko tam jest będzie miał co robić po szkole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:adam wczoraj był po szkole u kolegi wrócił wybawiony zacgwycony bo kolega to z tych mega zamożnych ale ze świetnymi rodzicami którym sodówka nie uderzyła do głowy są normalni i dobrze wychowują dzieciaki no ale komp masa gier zabawek adam zdowolony kolega też już się umawiają na następną wizytę a mama kolegi nie mogła się adama nachwalić jaki to on grzeczny i koleżeński że odrabiali razem lekcje i on kamilowi matme wytłumaczył a nikt nie potrafił i że zeszyty tak ładnie prowadzi :tak::tak: normalnie miód serce matki żeby on jeszcze w domku był taki częściej to bym była zachwycona:dry: a w domu to on czasami jest taki krzykacz że szok no ale jak i wczoraj powiedział mama w gościach czy w szkole to co innego:szok::szok::rofl2::rofl2:

Witam Was czwartkowo i pączkowo:-);-):-)
Anabuba ja jestem, z rana musiałam lecieć do sklepu po pączki:-);-):tak: troszke kuchnię ogarnęłam, w piecu rozpaliłam i tez mam troszkę wolnej chwili:-);-):tak: widoki z okna masz super:-);-) u mnie same domy dookoła:-);-) u Nas tez sypie, biało i ładnie:-);-) Igor juz sie pytał czy na dworek pujdziemy;-);-)

julka mnie właśnie poiformowała ze ubrana to juz jest i owszem ale kiedy ja jej pozwole makijaż zrobić bo ona czuje się bez niego naga:rofl2::rofl2::rofl2: skąd dzieciakom biorą się takie teksty:confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej hej
maly dzis marudny, ma 38,1 - zaczyna sie goraczka nie wiem od czego bo wczoraj lekarz stwierdzil ze jest zdrowy a zadne dziaslo nie jest napuchniete zeby to zeby byly a w dodatku taki marudny ze szok!!!
pewnie dzis nie posiedze czesto...
jeszcze chcielismy jechac z m do naszego chrzesniaka - ma 2 latka i az wstyd ze widzielismy go rok temu :szok::szok::szok::szok::szok:

myszunia - u nas tez tak bylo ale teraz wydaje mi sie ze wszystko bedzie topniec :wściekła/y: i ta chlapa :angry::confused2:
mama helenki - chetnie bym wpadla na faworki ;-):-D
malinka - ale czasem tak trzeba on jest jeszcze mlody jemu to szybko przejdzie zaraz zapomni a Ty teraz bedziesz sie martwic tak jest :baffled:

no ja to czekam na m bo ma przynies paczusie :-D:-D:-D:-D
wiec kochane smacznego, nie liczcie dzis kalorii ;-):tak:

reklama
Do góry