reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też zmykam, muszę się jeszcze umyć a rano znów trzeba wstawać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja tego nie lubię.
Kolorowych snów dziewczynki:-D:-D:-D

reklama
No tak! I wszystkie zdążyły uciec zanim przyszłam! :eek:
A ja dopiero niedawno wróciłam do domku. Słuchajcie, nie wiem jak u was, ale w Łodzi jest tyle śniegu, że po prostu szok! :szok: Cały czas pada! Dwa razy samochód odśnieżałam, a wszystkie ulice są wprawdzie przejezdne, ale całkowicie bialutkie. Parę razy wpadłam w poślizg no i jeszcze bardziej się denerwuję jutrzejszą podróżą, chociaż znajomy mi dziś powiedział, że 30 km od Łodzi już są drogi ok. Nie wiem jak to będzie. No i nie wiem, czy znajdę jutro czas, żeby tu zajrzeć! Ale będę tęsknić i myśleć o Was! :-D:-D:-D

Egzamin mam w piątek ok.12

Będę trzymać kciuki! :tak:

No dobrze, w takim razie ja też zmykam! Kolorowych snów mamusie! :laugh2:

Witam :-)

Siedziało się wczoraj do północy to rano pustki :-D:rofl2:

Moja wczoraj nie spała w dzień, poszła spać po 21 i wstała przed 6 :wściekła/y::szok:Normalnie nie wytrzymam :baffled: Mam nadzieje, że dzisiaj pośpi po południu.

A ja mam jeszcze faworki robić :szok:

U mnie tyle śniegu i nadal sypie :szok: Nie wiem czy my dzisiaj w ogóle się z domu wykopiemy :confused:

Życzę dzisiaj wszystkim smacznego :-D

hej hej
u nas tez biało!i ciagle pada:-)
Weronice sie znowu przestawiło i o 3 musiałam jej kasze robic:wściekła/y: i o 7 znowu.pozmywałam,rozpaliłam w piecu i czekam az sie księzniczka obudzi żeby posprzatac resztę:-D
A mój P nadal przy pączkach.dzwonił że może dopieo na południe wróci:confused:
oby paczków przyniósł:-D:-D:-D:rofl2:

a takie mam widoki z okna;)

Załączniki

• S6003063.jpg
    S6003063.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 18
  • S6003070.jpg
    S6003070.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry