reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malinka ,Adam zawsze miał dzikie pomysły...ale ,że jula się dała???Mamo Helenki ,mam tego świadomość i żywy dowód w szkole))))ha ha Mój mąż chciał trójeczkę ,ale po rozdartym jako dzidziuś Ksawierku ZMIENIŁ ZDANIE

ale sie rozipisałyscie;)
malinka nigdy wiecej seledynowych napisaów!!!!!!!!!11:no::no::no: w ogóle nie mozna tego przeczytac,
ja juz posprzątałam,skrzydełka sie mocza w przyprawach,Weronike wywyaliłam na dór do spania:-) i mam labę jakies 1,5godz:-D:-D:-D:rofl2:
ja tez swoje dzoiewczyny od początku hartowałam tzn Weronike bardziej bo ona z padziernika.
malinka to Twój Antos ma urodziny dzien przede mną:-):rofl2:
madziulanatasza ja zronbiłam jak czesc dziewczyn-pospiywałam na kartce kto ma jakie nazwisko i ksywe na gg:-)

Moja Paulina lubi słodycze ale nidgy nie wezmie bez pytania.zbyt duzo nie kupuje bo sama bym jadła:-) ale jak pojdziemy do babci to zaraz cos wyciaga;)
np.wie ze babcia kupuje Cole(taka tansza) to od razu chce a w domu nawet nie wspomni:-)
madziulanatasza to w jakim wieku masz dzieciaczki bo sie pogubiłam a nie masz suwaczka?
moje dziewczyny tez lubia płatki na sucho:-)
PWeronika pije nutramigen niestety-dobrze ze kosztuje tyle co zwykłe mleko tylko na recepte:crazy:
Paulina do 2 lat piła Nan R z kleikiem albo kaszkami ryzowymi jeszcze dodoatkowo bo taki głodomór była-az kit sie rozbił.Poznie jej dawałm kaszki mleczno-ryzowe tez z butli i tez gęste-rano i wieczirem tak do 3lat,w miedzyczasie jadła jkeis zserki czy juogurty,mpłatki na mleku z kartonu.Ale poziej sie obcięła z mlekiem i w ogóle nabiału nie ruszała chyba z rok.Potem powoli zaczełao sie od monte-czasami te reklamy sa dobre.No i tak powoli.Teraz mleka sie nie napije,ale je serki(jogurty beeee),zolty ser,nalesniki.

Moj obiadek tez sie robi:tak::tak::tak:
Dziewczynkom gotuje cycola z kurczaczka,jak wstana to im wstawie zeimniaczki i mam surowke jablko z marchewka;-):-)

Ja musze sobie pospisywac na kartce kto jest kto bo juz mi sie wszystko pomieszalo:rofl2:A do niedawna calkiem dobrze kojarzylam:shocked2:

reklama
Do góry