reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
One tez jedza suche bo z mlekiem sa "bleee",ale wazne ze jedza;-)Mlekiem byc moze popija pozniej ,chyba ze standardowo beda chcialy parowke jedynke:-)

Piotruś uwielbia parówki, niestety po jego brzuszkowych problemach nasza pediatra nam zakazała parówek, bo stwierdziła, że nawet w tych najdroższych i najlepszych to sam syf. :-:)szok:

No i nie mogę się oderwać! :angry: Nałóg jakiś czy co? :-D
Teraz to już naprawdę uciekam!

malinka moja Oliwka odstawiła mleko modyfikowane już jak miał 11mies nie chciałą,nie można było jej wcisnąć a żadne skarby ale mleka krowiego jej jeszcze nie dawałąm bo uważam że to za wczesnie :tak::tak::tak::tak: przynajmniej moje jest takie zdanie.
Jadła kaszki mleczno-ryzowe,duzo nabiału,serków,jogurtów i to jej wystarczyło.Mleka tak nie piłą w ogóle i żadnych niedoborów nie miałą.A mleko krowie zaczełą mi pić jakieś 2 miesiące temu i tak pozostało.wczesniej pare razy próbowałąm ale jakis krostek dostawałą więć odstawiłam , a tera uwielbia kakao,budyń :tak::tak::tak::tak:

dzięki dziewczyny:tak::tak::tak::tak:
ja już czekam aż antek podrośnie i trochę więcej będzie mógł jeść a ceny mleka modyfikowanego mnie powalają:no::no::no::no::no:

Moje dzieci bardzo szybko przeszły na mleko krowie... Z dnia na dzień "rzuciły" modyfikowane, a że nie mają żadnej alergii (i niech tak pozostanie), podałam im krowie...:tak:

Właśnie przywieźli mi węgiel. Za 6km dowozu policzył sobie facet 20zł. To i tak niedużo, bo z innej firmy ostatnio płaciliśmy 30zł:wściekła/y:

antoś najpierw pił nan potem pani doktor kazała hipp a potem najlepsza pani doktor moja ulubiona powiedziała mieszaj mu 2 rodzaje mleka ucz go wszystkiego bo jak ci się mleko skończy a nie będzie akurat twojego to szopka gotowa no i tak robie antek ma mieszany hipp z nanem albo bebiko i jest ok a odkąd zaczeliśmy mieszać 2 rodzaje mleka jak miał 6 tygodni to się skończyły kolki:tak::tak::tak::tak::tak: ale najlepszy numer to ja odwaliłam ostatnio kupiłam antkowi bebiko 2 i dostał ze trzy razy zanim P nie wrócił z pracy i nie zdziwil go inny kolor kartonika w śmietniku:szok::szok::szok: antek przeszedł to bezboleśnie nic mu nie było a ja oczywiście czekałam kiedy będzie płakał z bólu brzuszka:rofl2:a jak powiedziałam o tym mojej pani doktor to stwierdziła krótko ty to roztrzepaniec jesteś ha ha ha no i już teraz wiesz że mleko 2 mozna podawać napewno po 4 miesiącu a nie jak piszą teraz na kartoniku po 6 bo skoro nic mu nie jest to znaczy ze wszystko z nim ok:-):-):-) moja ukochana pani doktor jest świetna życiowa doświadczona i zawsze pomocna ale ostatnio mówiła że niedługo idzie na emeryture oby jak najpóźniej:tak::tak::tak:
joe alex to teraz łopata i siup węgiel do piwnicy:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry