reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mamy z P wspólną znajomą jest w 23 tygodnu ciąży (chyba) bo jeszcze nie była u gina twierdzi że po co przecież dobrze się czuje jej mama też nie chodziła i ją zdrowaurodziła mój P pracuje z jej bratem mówi że wszystkim ręce opadają a ona głucha :no::no::no::no: umówiłam sie z nią że dam jej jakies ubranka po moim małym przyszła tłumaczę jej że powinna iść do lekarza że badania usg wyniki itp że lepiej zapobiegać i nic ona wie swoje a jej mąż twierdzi że M jest dorosła i wie co robi :szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie mi to się w głowie nie mieści wczoraj z P o tym gadalismy końcu mówie wiesz szkoda naszego gadania bo dla niej najważniejsze jest to żeby mieć wypasiony wózek odjazdowe ubranka a nie to żeby jej dziecko i ona byli zdrowi i właśnie przed chwilą dzwoniła z pytniem czy mogę jej może oddać lub odsprzedać nie drogo wózek antka bo jest świetny:szok::szok::szok::szok::szok: byłam w szoku pomijam fakt że antek to jeszcze trochę wózka będzie potrzebował ale to co jest dla niej najważniejsze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poleciłam jej swojego doktorka że fajny że mogę nawet z nią iśc ale jak grochem o ścianę jej odpowiedź " nigdy nie byłam u ginekologa i jeszcze facet??!!!! no coś ty miałby mnie tam dotykać" jak dla mnie brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O matko! :szok::szok::szok::szok::szok: Skąd w naszych czasach jeszcze taka ciemnota u niektórych kobiet? :szok::szok::szok: No po prostu w szoku jestem! Współczuję dziecku!

Pytanie za 100punktów-CO ROBICIE NA TŁUSTY CZWARTEK??????????
ja z pewnoscia jutro diety nie będę trzymac bo w końcu tłusty czwratek.No moze chociaz postaram sie nie jesc na noc:-D:rofl2:

Kupuję pączki! :-D:-D:-D:-D

MYSZUNIA i inne dziewczynki ktorych nie mam na nk prosze o namiary na priv to wysle zaproszonka;-)

Już wysyłam! A jak samopoczucie po nocnych rewelacjach z żołądkiem? Poprawiło się?

reklama
ja tu na chwilke podeszłąm do komputera,jeszcze nie zdązyłamprzeczytać co naskrobałyście a moja córka wszystko zdążyłą powywalać z szafek,niezły bałągan jest teraz w pokoju.Wszystkie ciuchy na ziemi :crazy::crazy::crazy::crazy:

I co ztego że ja p[rasuje jak ona gniecie koszmar normalnie i jakla ma frajde z tego :tak::tak::tak:

Dlatego ja nie prasuję hurtowo, tylko tuż przed wyjściem deskę rozkładam! :-) Inna sprawa, że nie lubię prasować i nie bardzo mi się chce! :-)

Kupujemy pączki również :-D:-D:-D:-D mój M bedzie sie obżerał z pewnością ale ja jakos nie przepadam za paczkami więc moja dieta jest jak na razie nie zagrozona.

A włąsnie dziewczyny jak długo można stosować Lineę ??? miesiąc czy dłużej??? jak to jest z takimi środkami odchudzającymi??????wiecie cos na ten temat???

mi mąz przyniesie pączki bo idzie dorobic ale pu=yszne aczki na normalnym mleku i jajkach:-)
a ja chyba zrobię placki ziemaniacznae bo juz dłuższy czas za mna chodza jutro jest okazja:-)
a po niedzieli po tych wszytskich smrodzących i smazonych jedzeniach czas myc okna i pozmieniac franki:-)

Dowikla, nie mogę Ci wysłać PW :-( Wypisuje mi, że masz zaznaczoną jakąś opcję, że nie chcesz dostawać Pw. Spróbuj może jakieś ustawienia zmienić.

Ja na tlusty czwartek tez kupuje paczki:tak::tak::tak:Do tego moze jakas kolacyjka hmmm;-):-)

MYSZUNIA:-)Nic do mnie nie doszlo:no:Zaraz wysle Tobie na priv albo znajdz mnie u innych dziewczyn:-);-)

no u mnie tez okna brudne przydałoby się umyć,Oliwka ciągle siedzi na parapecie i maże paluszkami po tych szybach :tak::tak::tak:

No ale skoro jest na minusie u mnie to na razie odpada mycie okien bo sie bedzie mazać i xle myć :-) poczekam na plusowe temperatyry

reklama
Do góry