reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pe śpi, więc przed sprzątaniem postanowiłam jeszcze zajrzeć. Poprzeglądałam sobie Wasze zdjęcia na NK - super dzieciaki i mamusie też niczego sobie ;-):tak: Zresztą dzieci w końcu po kimś tą urodę dziedziczą, prawda? ;-):laugh2::laugh2:
U nas od rana znów śnieg sypie i muszę przyznać, że trochę mnie to stresuje, bo jutro zawożę Piotrusia do teściów, a to jednak kawałek drogi - 120 km. :baffled:
Poczytam trochę, co się dzieje u Was.

reklama
u mnie przez ok.6mieisecy palenia w piecu(wiadomo ze na jeseini nie pali sie cały dzien) ale teraz zima od rana dow ieczora(na noc wygaszamy bo za zimno chyba ze w nocy z -15) to idza niecałe 2 tony węgla,na peicu mam w wieksze mrozy 50stopni a tak to ok.40 a w domu 22-23stopnie i jest bardzo ciepło:-) do tego troche drzewa ale na rozapłkę

Pe śpi, więc przed sprzątaniem postanowiłam jeszcze zajrzeć. Poprzeglądałam sobie Wasze zdjęcia na NK - super dzieciaki i mamusie też niczego sobie ;-):tak: Zresztą dzieci w końcu po kimś tą urodę dziedziczą, prawda? ;-):laugh2::laugh2:
U nas od rana znów śnieg sypie i muszę przyznać, że trochę mnie to stresuje, bo jutro zawożę Piotrusia do teściów, a to jednak kawałek drogi - 120 km. :baffled:
Poczytam trochę, co się dzieje u Was.
a czemu Piotrusia wywozisz?feroie macie?kawał drogi a taka pogode to niebzepecznie

lece sie ubrac bo jeszcze w szlafroku lażę:-)i dac małej snaidanie.ale będę do was zaglądac w międzyczasie bo dzis moge:-):-):-):rofl2:

Pytanie za 100punktów-CO ROBICIE NA TŁUSTY CZWARTEK??????????
ja z pewnoscia jutro diety nie będę trzymac bo w końcu tłusty czwratek.No moze chociaz postaram sie nie jesc na noc:-D:rofl2:

...

mamo Helenki poczekaj jeszcze troszkę.:tak:;-):-)
Powiem ci , że czas tak szybko leci, że nim się obejrzysz i ty będziesz tuliła swojego maluszka. A tak poza tym , to jak się czujesz?
A chłop jak musi to zrobi.:tak:Oni wcale nie tacy leworęczni są , jak udają.:tak::-);-)

Dziękuję, czuję się wybitnie dobrze, aż sama jestem zaskoczona:-D
Zleci zleci, już połowa zleciała, sama nie wiem kiedy:-)

Super, że tak świetnie się czujesz, może przestane się tak bać ewentualnego cc:rofl2:

Ja juz zrobiłam się głodna, pora, na 2 śniadanie:rofl2::-D

A bo w najbliższy weekend ja pracuję, a mąż ma zjazd (bo właśnie podyplomówkę robi) no i nie mamy z kim go zostawić. Normalnie jest tak, że mama męża przyjeżdża do nas, ale tym razem się razem z dziadkiem stęsknili i teść aż wziął urlop, żeby z Piotrusiem czas spędzić, więc postanowiliśmy go podrzucić na jakiś tydzień to jeszcze kilka spraw załatwimy, których na co dzień się nie da.

Witam mamuski:-)
Nie bylo mnie jeden dzien a tu tyle napisalyscie:szok::szok::szok:
My niedawno wstalysmy:tak:Dziewczynki sie na razie bawia a za chwile ide robic sniadanko;-):-)
MYSZUNIA i inne dziewczynki ktorych nie mam na nk prosze o namiary na priv to wysle zaproszonka;-)

reklama
ja tu na chwilke podeszłąm do komputera,jeszcze nie zdązyłamprzeczytać co naskrobałyście a moja córka wszystko zdążyłą powywalać z szafek,niezły bałągan jest teraz w pokoju.Wszystkie ciuchy na ziemi :crazy::crazy::crazy::crazy:

I co ztego że ja p[rasuje jak ona gniecie koszmar normalnie i jakla ma frajde z tego :tak::tak::tak:

Do góry