reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:blink:Malinka Będzie napewno dobrze, nie martw się i daj znać jak wyniki :-);-):-);-)
Madziulanatasza witaj:-);-)
Agnes jak tłumaczę, ze nie wolno to jest płacz, tupanie i odpuszczam bo zawsze mały wygrywa:crazy::crazy:
Mama Helenki Igorek nie chce chodzić po chałupce w dresach, a przecież tak najwygodniej, tylko uparł się na wyjściowe spodnie i od tygodnia już jak tylko oczka otwiera to pierwsze co robi to pyta gdzie są jego spodenki ulubione:-);-):no::crazy: szok poprostu i nie da mu sie przemówić w żaden sposób:-);-)
Dowikla wracaj do zdrówka, bo może faktycznie to grypa zołądkowa:-);-)
Ja ostatnio mam nienajlepszy nastrój:rofl2::crazy::rofl2::crazy::-)

Miłego dnia dziewczyny dla WAS:-);-):-)

Joe alex ale mam nadzieję, ze nie złośliwie bo słuchaj, dziewczyny na wątku "młode mamusie obecne i przyszłe" to twierdziły że ja na kolorowo piszę bo mi się nudzi i nie mam co w domu robić, i że sie dzieckiem nie zajmuję no i dlatego taka moja uwaga do tych kolorów hehehe:-);-):tak:ale Wam mam nadzieję, że to nie przeszkadza prawda??:-);-)

A ja wpadam tu do Was jak mam tylko wolną chwilkę, żeby się oderwać troszkę od kuchni i tych naszych obowiązków kobiecych hehehe a tu mnie tak dziewczyny podsumowały nooooo:))))

...
Piszę do Was na kolorowo nie dlatego że mi się bardzo nudzi:-);-) tylko, zeby lepiej i szybciej można było się doczytać dla Was:))):-);-):-);-)

A ja nie mogę czytać twoich postów bo oczopląsu dostaję :sorry2: A bym chciała.:-)
Ja wiem, że się zawsze znajdzie jakaś maruda, ale jakoś za duże te litery, no i po prostu nie mogę :-(

My już z panienka po spacerku i obiadku :-)

Mała nie chciała swojego południowego mleka tylko kluski :szok: A do tego wymyśliła sobie coca cole. Jaką piękna obrażona minę strzeliła jak podałam jej sok do obiadu :-D

Helena się wytarzała w śniegu :tak: ale miałam ubaw, chyba nie mniejszy niż ona sama:-D żałuje tylko, że nie mogę jej na sankach pociągać, a górki w okolicy to niema żadnej :crazy:

Ostatnia edycja:
Piszę do Was na kolorowo nie dlatego że mi się bardzo nudzi:-);-) tylko, zeby lepiej i szybciej można było się doczytać dla Was:))):-);-):-);-)

Dobre! :-D:-D:-D Aleksia, może być na kolorowo, ale jak byś mogła trochę mniejsze literki to byłabym wdzięczna! :tak:

Moje dziecko mnie dziś rozbroiło! Pe jest bardzo impulsywny i czasem jak się zezłości to rączka mu jakoś tak sama wyma****e :eek: no i dziś jak mu zabrałam samochodzik to się chłopak wnerwił i mnie pacnął w rękę, na co ja mu groźnym tonem: "Nie można bić", a Piotrunio wtedy skruszony udał się do kąta i tam usiadł. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D No po prostu położyłam się ze śmiechu! :-D:-D:-D Sam sobie karę wymierzył! :-D:-D:-D

My juz po spacerku i po zupce,Oliwka lezy już w łóżeczku ale cos słabo jej wychodzi to usypianie.A ja bym chciała juz żeby usnęła bo mam dzis dużo do zrobienia i nie wiem czy z tym wszystkim zdąże: posprzatać łazienkę,kuchnię,puścic 2 prania,trochę prasowania,wyrandę umyc bo sie sniegu nanosiło i jest brudno.troche tego jest a Oliwka dzis strasznie marudna i ciężko cos przy niej zrobić.Bedę musiała migiem to wszystko robić jak usnie,mam nadzieję że chociaż większość zrobię.

Aleksia 123 jeżeli mogę Ci coś doradzić to jeżeli będziesz stale ustępować synkowi to będzie coraz gorzej.Ja wiem że nasze zakazy nie odpowiadają dzieciom i się buntują ale dzieci muszą mieć zakazy. Twój synek ma już prawie 3 lata-to jest już duży chłopak i naprawde on dużo więcej rozumie niż Ty sama myślisz.On sie tak zachowuje bo jesli wie że pokrzyczy i potupie nogami to uzyska to czego chce i uzyskuje-znalazł sobie dobrą metodę na uzyskanie upragnionej rzeczy.Oliwka tez wiele razy robiłą mi cyrki i czasem nadal robi nawet w sklepie jest sytuacja że nie chce sie ubrac bo chce ganiac po sklepie.Na mój sptrzeciw wrzeszczy i kłądzie się na ziemi i co tez mam jej ustapić.Nie ubieram ja mimo że ludzie się patrza jak krzyczy a po chwili się uspokaja bo wie że krzyk i tak jej w niczy nie pomoże.
Moim zdaniem powinnaś porozmawiaćz mężem i tesciowąmpowiedzieć im że nie podoba Ci się że pozwalaja małemu na wszystko-przecież Ty jestes jego matka i Ty powinnaś decydować o jego wychowaniu a nie teściowa :tak::tak::tak::tak:
Zrobisz jak będziesz uważać ale jeżeli teraz tego nie zmienisz to zbiegiem czasu będzie jeszcze gorzej,syn bedzie Ci rósł i jego wymagania będą coraz większe i będzie się zachowywał coraz gorzej.

Nie chce tu pisać czarnych scenariuszy i sie wymądrzać ale takie jest moje zdanie.Mam nadzieję ze sobie poradzisz z tą sytuacją i będzie wszystko ok,tego Ci z całego seca życzę :-):-):-):-)

reklama
Agnes, ja też dużo rzeczy muszę robić, kiedy Piotruś śpi!

Dziewczyny, widziałam, że rozmawiałyście wcześniej o NK. Ja też bym chętnie pooglądała Was i wasze maluszki, więc jak byście dały mi namiary na siebie (tzn imię, nazwisko) na PW to poszukałabym i wysłała zaproszenia! Wtedy mogłybyście też mojego malucha zobaczyć! :tak::blink: Jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko! :tak:

Do góry